Campania O mască donată = o viață salvată. Implică-te și tu


mască donată coronavirus campanie de binefacere

Vrei să contribui cu un ajutor, cât de mic, pentru salvarea vieților din China, dar nu știi cum? Implică-te în campania „O mască donată = o viață salvată”!

Mai multe campanii din întreaga lume, s-au mobilizat pentru a acorda ajutor poporului chinez care acum, după cum se știe, încearcă să se lupte împotriva coronavirusului. În Moldova, la fel a fost lansată campania „O mască donată = o viață salvată”.

Primăria municipiului Ungheni face apel către cetățeni, instituțiile publice, sectorul privat și asociativ să se implice pentru a ajuta împreună poporul chinez, care se confruntă, în aceste zile, cu un virus nemilos ce a secerat deja sute de vieți.

Cu doar un leu – atât costă o mască de protecție – se poate salva o viață. Mai mult ca atât, împreună putem stopa răspândirea coronavirusului.

Cei ce doresc să se implice în Campania „O mască donată = o viață salvată”, o pot face, transferând o sumă de bani pe următorul cont:


IDNP 2009036010438
Cod IBAN MD91AG000000022593548180
BC Moldova Agroindbank SA
AGRNMD2X

Campania vine ca urmare a unui apel al municipalității Nanchang din China, cu care Primăria municipiului Ungheni are semnat un Memorandum de înțelegere.

Din banii adunați vor fi achiziționate măști de protecție, care vor fi transmise orașului Nanchang.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, pe youth.md!

Previous Poți obține un master peste hotare cu bursa de excelență EPFL în Elveția
Next Concurs internațional de esee 2020 pentru tinerii din întreaga lume
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *