Devino voluntar la Centrul de Informare Turistică! Descoperă Moldova și ajută-i și pe alții să o facă

Centrul de Informare Turistică, voluntariat, Asociația Națională pentru Turism Receptor

Foto: Facebook.com/MoldovaHoliday

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova anunță prima etapă de selecție a voluntarilor pentru sezonul turistic 2018 în cadrul primului Centru de Informare pentru Turiști din orașul Chișinău.

Centrul de Informare Turistică este prima platformă de asistență și consultanță pentru turiști si este cel mai vizitat spațiu de informare de către oaspeții capitalei și țării. Din acest motiv se caută voluntari dornici să ofere suport turiștilor interesați de obiectivele orașului și destinațiilor turistice din țară, dar și de evenimentele culturale, gastronomice și sportive.

Sunt îndemnați să se implice tinerii ambițioși și activi cu vârsta cuprinsă între 16-99 ani, vorbitori de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină, care cunosc obiectivele turistice ce merită a fi vizitate în Moldova și doresc să petreacă vacanța de vară și timpul liber într-un mod distractiv, constructiv, îmbinând utilul cu plăcutul, sunt invitați să facă parte din echipa Centrului de Informare Turistică, în perioada iulie – octombrie 2018.

Prin activitatea lor în acest Centru, tinerii vor câștiga experiență care va contribui la formarea lor profesională. La începerea stagiului, tinerii vor fi instruiți iar la finisarea lui vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

De asemenea, pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii si participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri.

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu.

Formularul de participare îl găsiți AICI.

Succes!

Previous Umple-ți rafturile goale din biblioteca personală! Cărțile din colecția „Adevărul”, scoase la vânzare cu prețuri de la 5 lei
Next Participă la cursul gratuit "Digital Dialogue" din Georgia
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *