Sărbătorim “Ziua lui Mozart” la Sala cu Orgă, în data de 27 ianuarie 2018


organhall.md

Se împlinesc 262 de ani de la nașterea marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Cu această ocazie, Sala cu Orgă organizează, în parteneriat cu Grawe Carat, concertul “De ziua lui Mozart”. Vino să te delectezi cu muzică clasică la un concert minunat, cu melodii inedite şi unice.

Vei putea să asculți Orchestra Națională de Cameră, dirijată de Cristian Florea, și Corul Național de Cameră, conduse de Ilona Stepan, dar și pe talentata soprană Tatiana Costiuc. Invitata specială este Sophie Dartigalongue, prim-fagotistă a Filarmonicii și Operei din Viena.

Vor fi interpretate compozițiile Simfonia nr. 25 în sol minor, KV 183, Regina Coeli, motet  pentru  soprană,  cor  și  orchestră,  KV 108, Concert pentru  fagot  și  orchestră,  KV 191, 5 Contradansuri  pentru  orchestră,  KV 609.

Concertul va avea loc în data de 27 ianuarie , la ora 18:00, la Sala cu Orgă. Ai o ocazie minunată de a petrece seara de sâmbătă frumos, cu familia sau prietenii, sau pur și simplu de a te bucura de sunetul muzicii clasice.

Bilete disponibile găsești aici.

 

 

Previous Mai ai 3 zile pentru a te înscrie la Seminarul Gratuit de Marketing Online, care va avea loc pe 25 ianuarie, la Chișinău
Next Aplică pentru Programul YOUNG LEADERS, ediția 2018. Deadline: 5 februarie 2018.
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *