Diamond Challenge – competiție internațională de antreprenoriat


Diamond Challenge Moldova este o competiție internațională de antreprenoriat. Este destinată elevilor din clasele a 9-12-a (licee, colegii, școli profesionale), care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia.

Diamond Challenge, competiția internațională de antreprenoriat se desfășoară în limba engleză. Una din condițiile eligibile este să cunoști engleza cel puțin la nivel conversațional .

Una dintre cele mai bune idei de afacere va fi premiată cu $1000 și oportunitatea de a participa la finala internațională a concursului din Delaware, SUA.

Acest proiect își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2-4 membri. Echipele vor fi ghidate de un lider adult (profesor, antreprenor local, etc). Tinerii vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business. Vor consulta mentori avizaţi în diverse domenii și vor dezvolta singuri o idee de afacere.

Pentru mine să vizitez SUA a fost un vis, care datorită competiției internaționale de antreprenoriat, Diamond Challenge, a devenit real. Datorită acestei competiției am reușit să îmi dezvolt un set de abilități noi. Abilități care îmi vor contura personalitatea și cu certitudine mă vor ajuta la dezvoltarea carierei.

-Daria Bounegru

Summitul Diamond Challenge 2019 a reușit să reunească tineri entuziasmați, care nu au ezitat să se împărtă cu cunoștințele și experiența lor. Pe parcursul competiției a fost o atmosferă foarte amicală în colectiv. Am avut parte de susținere, din partea tuturor echipelor pe parcursul accederii noastre în următoarele etape ale competiției. Fiecare evoluție a noastră m-a învățat să fiu mai curajoasă și să lupt cu friciile mele.

Sunt foarte fericită că am avut oportunitatea să particip la Diamond Challenge, competiție internațională de antreprenoriat. Este o experiență unică care cu siguranță mă va ajuta să am o carieră de succes.” , afirmă Daria Bounegru, membra echipei GEN2GEN.

Astfel, la 22 octombrie, în cadru America House (Str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni), Chișinău. La ora 16:00, în cadrul unei sesiuni de informare, vei afla toate detaliile despre cum te poți înregistra în competiție. De asemenea, ai posibilitatea să întîlnești potențialii mentori pentru echipa ta.

Diamond Challenge Moldova este implementat de către A.O. INVENTO cu susținerea financiară a Universității Delaware – Horn Program in Entrepreneurship. Este în parteneriat cu American House Chișinău, Centrul pentru Tineri „MAIB studio Avanti”, JCI Chișinău, Peace Corps Moldova și  FLEX Moldova.

Pentru mai multe informații, poți să contactezi:
Email: a.o.invento@gmail.com
Telefon: +373 60680173/ 68646386

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă prezintă situația tinerilor șomeri
Next #casăştii a fost şi la Liceul Teoretic ,,Alecu Russo” din Străşeni!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =