Workshop pentru tineri despre „Creativitate și lucru în echipă”


workshop creativitate și lucru in echipa

Cum ar fi ca la următoarea ședință colegii tăi să fie implicați, zâmbitori și creativi? Înscrie-te acum la un workshop interactiv, unde vei putea să descoperi și să testezi câteva activități care îți pot ajuta echipa să comunice mai bine, să se distreze și să fie mai creativă.

Participă pe data de 15 aprilie 2021, de la ora 18:30 la un webinar gratuit: „Creativitate și lucru în echipă”, unde îl vei cunoaște pe Bogdan Grigore – playful trainer și facilitator, care îți va dezvălui o nouă perspectivă asupra training-ului îmbinând creativ pasiunea pentru facilitare și teatrul de improvizație.

Activitățile folosite în acest workshop sunt inspirate din domeniile teatrului de improvizație și a facilitării grupurilor.

Înscrierile la Webinar se fac completând formularul aici.

Webinarul se adresează: managerilor, coordonatorilor de echipe, specialiștilor de resurse umane straining&development.

Despre trainer:

Bogdan Grigore, are o experiență de peste 15 ani pe piața de training, în prezent el este:

Inițiator Facilitare.ro – proiect care oferă soluții organizațiilor și echipelor folosind diferite metode de facilitare, dar în același timp dezvoltă și abilitățile de facilitare ale managerilor din organizații.

Managing Partner Improvizație.ro (Improvizație.ro este prima companie din România ce folosește improvizația aplicată în business ca metodă de dezvoltare.

Prin workshop-urile de improvizație participanții își dezvoltă competențe și atitudini ce îi vor ajuta atât în viața profesională cât și în cea personală să fie mai proactivi, mai adaptabili, să comunice mai eficient și să lucreze mai bine în echipa.)

Participare:

Pentru a putea participa la webinar, te rugăm să îți descarci („download-ezi)” aplicația ZOOM („Zoom client for meetings”), de pe acest link: https://zoom.us/download

ID-ul de conectare online („logare”) și parola vor fi trimise prin e-mail și sms în ziua evenimentului, respectiv joi, 15.04.2021.

Pentru informații suplimentare, puteți consulta pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci grupuri muzicale și interpreți ce-ți vor aduce positive vibes prin muzica lor
Next Procrastinarea prin prisma a trei studente la medicină
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + nine =