Descoperă 5 podcast-uri despre afaceri și start-upuri


Un podcast e un fel de emisiune radio care are mai multe episoade. Principalul avantaj al unui podcast este că îl poți asculta în timp ce faci altceva sau când ești în mișcare: la birou, în mașină, metrou, tren sau avion, în timp ce faci curat, în timp ce faci sport etc. Formatul audio are avantajul că poate fi consumat mult mai ușor decât cel video.

Dacă ești pasionat de business, vrei să afli mai multe lucruri și particularități despre afaceri și start-upuri, atunci îți prezentăm următoarea listă de podcast-uri care ar putea să îți fie utile.

Afaceri de plus

Acest podcast este creat de Ștefania Filip și are ca scop inspirarea antreprenorilor care se afla abia la începutul carierei lor. Conține interviuri cu oameni de afaceri care pot constitui modele și pot da exemple din activitatea lor. Momentan este disponibil interviul cu Alex Filip, specialist în comunicare și marketing.

The personal brand

Manuela Ciugudean în potcast-urile sale abordează diverse teme precum: cum îți dai restart profesional, online marketing, importanța publicității făcute corect. În podcast-urile sale vorbește și despre situația dificilă în care se află antreprenorii în contextul pandemii, oferind motivație și sfaturi.

Masters of scale

În cazul în care cunoașteți bine limba engleză vă propunem acest podcast care este creat pentru cei ce vor să îți creeze un start-up de succes. Aici de asemenea sunt prezentate diferite interviuri cu oameni de succes din acest domeniu și oferă ascultătorului șansa de a obține câteva sfaturi și strategii esențiale pentru a-și crește compania.

Vast and Curious

Andree Roșca în podcast-urile sale prezintă conversații cu diverși antreprenori, inovatori și pioneri cu povești remarcabile despre gândirea și experiența umana din spatele performanțelor, victoriilor, dar și căderilor acestora. Interviurile sunt înregistrate live.

Finanțe FM

Daniel Tănase este un antreprenor, consultant de afaceri, autor și public speaker care găzduiește audioshow-ul Finanțe FM. În podcast-urile lui veți găsi informații despre gestionarea finanțelor, antreprenoriat și social media. Sunt prezentate și diferite dezbateri unde se oferă soluții practice sau episoade în care Daniel Tănase vorbește din propria experiență și povestește despre parcursul său profesional.

Podcast-urile sunt că un mod simplu și util de a acumula informație și de a folosi timpii liber într-un mod plăcut. Una dintre aplicațiile unde poți asculta aceste podcast-uri (chiar și în regim offline) pe care ți-o putem propune este Podcast Go.

 Nu uita că informarea este cheia succesului!

Succesul nu este ceea ce ai, ci mai degrabă ceea ce însemni.

Bo Bennett

Echipa youth.md îți dorește audiere plăcută și speră că această listă ți-a fost de ajutor. Pentru mai multă informație utilă nu ezita să vizitezi pagina noastră de facebook, instagram sau telegram.

Reporter: Popov Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare la Chișinău. Ediția 2020 are loc online
Next Eveniment de caritate pentru căluții de la Criuleni
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =