Ai între 15 și 30 de ani, înscrie-te și devino membru al YouthBank Soroca

fondul pentru tineri soroca, oportunitate, membru, crt dacia

Dacă ai vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani, locuiești pe teritoriul municipiului Soroca sau comunitățile din raionul Soroca, atunci nu ezita să te înscrii și să devii membru al YouthBank Soroca.

Fondul pentru Tineri Soroca este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Soroca, Proiectul „Fondul pentru Tineri” este activ din mai 2013 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

Echipa Fondului pentru Tineri Soroca a reuşit în cele 7 runde ale Programului de Granturi, să finanţeze peste 70 de proiecte, acestea fiind implementate de grupuri de inițiativă formate din tineri. La baza Programului ”Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul.

Programul „Fondul pentru Tineri Soroca” este coordonat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca, Primăria orașului Soroca şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

Pentru informaţii suplimentare nu ezita să contactezi persoane responsabile la:
tel: (+373 230) 23619
tel/mob: (+373) 69556538
pocitariana94@gmail.com

Persoană de contact: Ana Roșca, Coordonator.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous ВНИМАНИЕ! Международная школа инклюзивных проектов открывает свои двери!
Next OccupyGuguță și Clubul de Jocuri Intelectuale te invită la Cupa de vară la „Ce? Unde? Când?”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − two =