Oportunitate pentru tineri la Chişinău: Participă la un quiz caritabil!


Oportunitate pentru tineri la Chişinău

Ești interesat de geografie și lectură? Vrei să afli cât de multe știi despre muzică, filme și multe alte domenii? Ai parte de astfel de oportunitate pentru tineri la Chişinău.

Testează-ţi cunoștințele, memoria și nivelul de vorbire al limbii engleze în cadrul quiz-ului caritabil organizat de către Hospices of Moldova.

Hospices of Moldova te provoacă să formezi o echipă din cel mult 6 persoane și să participi la quiz-ul caritabil, care se va desfășura în limba engleză! Suma achitată pentru participare, în valoare de 50 de lei per persoană, va fi donată în întregime! Banii ștrânși vor fi folosiți în susținerea persoanelor, din Republica Moldova, ce suferă de boli incurabile.

Evenimentul va avea loc la data de 12 februarie, începând cu ora 18.30, la Gallo Pub (str. Albișoara 78/5). Pentru a-ți înscrie echipa, trimite, în prealabil, un e-mail la adresa: events@hospicesofhope.md sau sună la unul dintre numerele de telefon: +373 60 744 068 / +373 60 394 306.

Pentru mai multe informații despre această oportunitate pentru tineri la Chişinău, accesează link-ul: https://www.facebook.com/events/458795315009299/

Hospices of Hope Moldova este o organizație de caritate care își propune să dezvolte o rețea națională de îngrijiri paliative în Republica Moldova, sprijinind persoanele care suferă de boli incurabile și / sau condiții de limitare a vieții în regiunile țării.

Citeşte despre mai multe oportunităţi şi evenimente pentru tineri, accesând categoria DIVERTISMENT.

Previous Program intensiv pentru tineri: XY Accelerator powered by Tekwill
Next Eveniment caritabil pentru tineri. O seară cu muzică live!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *