Află mai multe despre întunericul somnambul


Cumva toți iubesc noaptea, pentru că este momentul potrivit de o plimbare interioară. Și chiar dacă e întuneric, lumea noastră prinde alte culori, întrucât se preia o energie doar proprie, una care îți ridică fluxul de împlinire. Te găsești ușor într-o noapte înstelată, precum graba cotidiană intimidează dorința ta zilnică de a face o analiză profundă. Emoțiile devin clare și pure, iar aspirațiile de viitor iau culoarea celei mai arzătoare stele. Acest articol va conține un tablou stop cadru a unei nopți și tot ce plutește pe lângă ea.


Chiar dacă aproximativ o treime din viața noastră se duce pe somn, acest ciclu trezește un sentiment de apartenență. Totuși, unii din noi sunt mult mai productivi noaptea și își fac un plan nocturn de fiecare dată. Există cercetări care leagă bufnițele de noapte cu creativitate, inteligență și productivitate mai bună.

Motive:

– Pace și liniște;
– Vigilență;
– Explozie de energie;
– Concentrare;

Unele cercetări au descoperit că bufnițele de noapte sunt mai inteligente decât omologii lor. Un studiu realizat de Universitatea din Madrid pe un grup de 1000 de persoane a concluzionat că bufnița de noapte este mai bună la creativitate, inteligență și raționament. Deci, îndrăgostiți de noapte, putem cădea într-un somn dulce și adânc, precum și să folosim timpul creativ.

Se stinge lumina și avem poftă de iubire, de ceva gustos din frigiderul cu brațele larg deschise, de a scrie ceva pentru suflet și de suflet, de a rezolva chestii de serviciu, de a fi un petrecăreț prins în nuanțe opuse întunericului. Totuși, să nu uităm cât de important este somnul, întrucât ținem la silueta noastră, la starea noastră de bine, fără depresie, la sistemul nostru imunitar, la viața noastră socială și inteligența emoțională.
 

În concluzie, lumina este în întunericul nopții, unde gândurile se acoperă cu o cea mai de perspectivă analiză.


Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporteră Youth.md: Bogus Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ce este și pentru ce se folosește Marketingul Serviciilor?
Next 3 metode ca să îți alegi un nou hobby
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 6 =