SuperLike în Acțiune: tinerii pregătiți să facă diferența în comunitățile lor


În cadrul unei inițiative inovatoare, peste 150 de tineri au participat la școli Like Stat, unde au fost introduși într-o experiență complexă de simulare a creării unui stat propriu, legi și guvernare. Odată ce au finisat aceste școli, tinerii au fost îndrumați și sprijiniți printr-un program de mentorat, cu scopul de a implementa activități peer-to-peer în comunitățile lor.

De la lansarea sa în octombrie, prin intermediul acestui program de mentorat tinerii continuă să organizeze activități pentru alți tineri, acestea sunt menite să sporească nivelul de cunoștințe despre voluntariat, funcționarea statului de drept și angajamentul civic.

Aceste activități nu sunt doar o oportunitate de învățare, ci și un mijloc prin care tinerii pot contribui activ la îmbunătățirea comunității lor. Prin intermediul activităților peer to peer au creat o rețea de tineri activi și responsabili, care împărtășesc aceleași valori și vise. Această comunitate de tineri lideri este în continuă creștere și devine un motor al schimbării pozitive în societatea noastră.

Programul de mentorat este lansat și coordonat de echipa SuperLike în cadrul proiectului „Like Stat” care este implementat de SuperLike în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Terre des hommes – Moldova în parteneriat cu Fundatia Pentru Dezvoltarea Societatii Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de European Union in the Republic of Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te acum pentru stagii de practică în instituțiile de stat, inițiativă susținută de UE
Next Oportunitate de sprijin financiar pentru inițiative de relevanță socială
Super Like
About the author

Super Like

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 3 =