Ofertă de angajare pentru tinerii absolvenți de la drept, la Compania juridică ”Cobzac & Partners”. Condițiile angajării

angajare, drept, juriști, compania juridică ”Cobzac & Partners”,

Foto simbol: 4533x635aus61yamnx2wkfwe-wpengine.netdna-ssl.com

Compania juridică ”Cobzac & Partners” anunță concurs pentru suplinirea postului vacant de jurist. La concursul de angajarea pot participa tinerii absolvenți (ciclului I și II 2018) a facultăților de Drept, care vor face față condițiilor expuse mai jos. 

Responsabilități:

* Redactarea actelor procedurale;
* Elaborarea contractelor;
* Studierea și analiza actelor normative, jurisprudenței, evaluarea constatărilor și dezvoltarea strategiilor și argumentelor pentru prezentarea cazurilor în instanță;
* Acordarea de consultanță juridică și rezolvarea problemelor clienților în diverse domenii: înființarea/reorganizarea/lichidarea unei societăți, drept imobiliar, microfinanțare, concurență, protecția consumatorilor, tranzacții comerciale, dreptul proprietății intelectuale, dreptul muncii etc.

Cerinţe fata de candidat:

* Studii superioare in drept;
* Cunoașterea excelentă a dreptului civil;
* Cunoașterea fluentă a limbilor: româna, rusa, engleza;
* Cunoașterea calculatorului (Microsoft Office ,Word, Excel, Outlook);
* Capacitate de a lucra în echipă;
* Abilitați de rezolvare a problemelor urgente si de luare a deciziilor;
* Abilități de comunicare si negociere;
* Experiență de activitate în domeniu reprezintă un avantaj;

Salariu: negociabil.

Despre angajator:

Cobzac&Partners este o companie juridică care operează în Republica Moldova din anul 2006. Juriștii noștri furnizează servicii juridice atât pentru clienții internaționali, cît și locali. Suntem specializați în domeniul financiar-bancar, drept comercial, de recuperare a datoriilor, insolvență, drept imobiliar, soluționarea litigiilor, proprietate intelectuală, fuziuni și achiziții,finanțarea proiectelor și restructurare și altele.

Angajatorul caută persoane talentate, dornice de a învăța și de a crește împreună cu noi, persoane care pot contribui la atingerea scopului companiei: de a furniza clienților servicii de cea mai înaltă calitate.

Dacă dorești să faci parte din echipa companiei juridice ”Cobzac & Partners”, expediază un CV cu o fotografie, împreună cu fișa cu note la adresa: daniel@cobzac-law.md.

Vor fi contactați doar candidații selectați. Mai multe detalii, pe pagina web a angajatorului: www.cobzac-law.md.

Important: Studenții care doresc să facă un internship în cadrul biroului, sunt, de asemenea, încurajați să expedieze CV-ul.

Succes!

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous JOB// Echipa CityBreak.md caută un nou coleg, manager de turism
Next Vino în acest weekend la Târgul Universităților din România și găsește răspunsuri la întrebările cu privire la admitere