Ofertă de angajare pentru tinerii absolvenți de la drept, la Compania juridică ”Cobzac & Partners”. Condițiile angajării

angajare, drept, juriști, compania juridică ”Cobzac & Partners”,

Foto simbol: 4533x635aus61yamnx2wkfwe-wpengine.netdna-ssl.com

Compania juridică ”Cobzac & Partners” anunță concurs pentru suplinirea postului vacant de jurist. La concursul de angajarea pot participa tinerii absolvenți (ciclului I și II 2018) a facultăților de Drept, care vor face față condițiilor expuse mai jos. 

Responsabilități:

* Redactarea actelor procedurale;
* Elaborarea contractelor;
* Studierea și analiza actelor normative, jurisprudenței, evaluarea constatărilor și dezvoltarea strategiilor și argumentelor pentru prezentarea cazurilor în instanță;
* Acordarea de consultanță juridică și rezolvarea problemelor clienților în diverse domenii: înființarea/reorganizarea/lichidarea unei societăți, drept imobiliar, microfinanțare, concurență, protecția consumatorilor, tranzacții comerciale, dreptul proprietății intelectuale, dreptul muncii etc.

Cerinţe fata de candidat:

* Studii superioare in drept;
* Cunoașterea excelentă a dreptului civil;
* Cunoașterea fluentă a limbilor: româna, rusa, engleza;
* Cunoașterea calculatorului (Microsoft Office ,Word, Excel, Outlook);
* Capacitate de a lucra în echipă;
* Abilitați de rezolvare a problemelor urgente si de luare a deciziilor;
* Abilități de comunicare si negociere;
* Experiență de activitate în domeniu reprezintă un avantaj;

Salariu: negociabil.

Despre angajator:

Cobzac&Partners este o companie juridică care operează în Republica Moldova din anul 2006. Juriștii noștri furnizează servicii juridice atât pentru clienții internaționali, cît și locali. Suntem specializați în domeniul financiar-bancar, drept comercial, de recuperare a datoriilor, insolvență, drept imobiliar, soluționarea litigiilor, proprietate intelectuală, fuziuni și achiziții,finanțarea proiectelor și restructurare și altele.

Angajatorul caută persoane talentate, dornice de a învăța și de a crește împreună cu noi, persoane care pot contribui la atingerea scopului companiei: de a furniza clienților servicii de cea mai înaltă calitate.

Dacă dorești să faci parte din echipa companiei juridice ”Cobzac & Partners”, expediază un CV cu o fotografie, împreună cu fișa cu note la adresa: daniel@cobzac-law.md.

Vor fi contactați doar candidații selectați. Mai multe detalii, pe pagina web a angajatorului: www.cobzac-law.md.

Important: Studenții care doresc să facă un internship în cadrul biroului, sunt, de asemenea, încurajați să expedieze CV-ul.

Succes!

Previous JOB// Echipa CityBreak.md caută un nou coleg, manager de turism
Next Vino în acest weekend la Târgul Universităților din România și găsește răspunsuri la întrebările cu privire la admitere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *