Planifică-ți vara împreună împreună cu HUB-ul antreprenorilor sociali! Vezi lista activităților aici!


Planifică-ți vara împreună împreună cu HUB-ul antreprenorilor sociali, echipa care ți-a pregătit pentru tine o mulțime de activități interesante. Vezi detalii mai jos!

Ca să știi!
Social Entrepreneurship HUB oferă suport IMM-urilor și antreprenorilor din diferite regiuni pentru ca aceștia să devină mai sustenabili și profitabili, să descopere forma de antreprenoriat social și să direcționeze propriile afaceri spre domeniul dat.

Utilizând diferite metode, precum programul educativ, mentorat, vizite de studii, platforma online multivendor IarmarEco.md, evenimente și târguri deschise și altele, proiectul va crea pentru beneficiarii săi spațiul necesar pentru dezvoltare afacerii. IMM-urile vor beneficia de suport financiar (minigranturi) și susținere prin serviciile prestate de Centrul nostru de suport (consultații, spațiul amenajat pentru fotografierea și dezvoltarea brandului, servicii de înverzire și ecologizare, promovare și poziționare etc.). Acestea vor fi accesibile în mediul online, precum și offline la Chișinău și Comrat.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de selectare a logoului pentru Consiliul Municipal al Elevilor din Chișinău
Next Apel pentru tinerii creatori ce doresc să-și promoveze lucrările
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =