Meet an American: An Introduction to U.S. World Heritage Sites


18 aprilie este Ziua Internațională a Monumentelor și Locurilor recunoscute la nivel internațional. Ziua a fost propusă de Consiliul Internațional pentru Monumente și Situri (ICOMOS) pe 18 aprilie 1982 și aprobată de Adunarea Generală a UNESCO în 1983. Acesta își propune să evidențieze importanța conservării, rolul monumentelor și al siturilor de patrimoniu în societate și educație.

Cu această ocazie, America House Chișinău invită pe toți să participe pe 19 aprilie la un nou Facebook live începând cu orele 16:30 la o nouă sesiune marca  „Meet an American” cu Kimball Erdman-profesor asociat, Departamentul de arhitectură peisagistică, Universitatea din Arkansas și să afle despre:

– Ce este un sit al Patrimoniului Mondial și în ce fel diferă de un parc național?

– Cultural sau natural? O scurtă prezentare generală a siturilor Patrimoniului Mondial SUA

– Studii de caz: Parcul Național Yellowstone, Parcul Național Carlsbad Caverns, Parcul Național Mesa Verde și Monticello și Universitatea din Virginia.

Link-ul evenimentului care este gratuit și virtual poate fi găsit aici: https://fb.me/e/d3T2ZmCuL

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous World Earth Day: How Can We Make a Difference!?
Next Participă la o sesiune de informare și află ce este un consiliu local de tineret
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =