Dacă cauți tineri ca și tine cu care să aduci impact în Chișinău, alatură-te inițiativei Global Shapers Chișinău

Global Shapers Chișinău, initiativa, global network

Alatură-te inițiativei Global Shapers Chișinău și fii parte a unei comunități de tineri extraordinari care tind să creeze impact în comunitățile lor, pe lângă activitatea lor zilnică. Membrii comunității sunt implicați în bază de voluntariat.

Global Shapers este o rețea globală de comunități locale de tineri care sunt excepționali în realizările, potențialul și implicarea lor în crearea unei schimbări pozitive. Aceste comunități locale sunt „Huburi” care sunt impărțite prin diferite orașe ale lumii. Fiecare hub definește proiectele care vor avea impact asupra comunității, aliniate la prioritățile globale. Proiectele variază de la combaterea sărăciei, lupta pentru shimbările climaterice, răspunderea la dezastre și dezvoltarea incluziunii în societate.

Comunitatea Global Shapers a început în iunie 2011, ca inițiativă a Forumului Economic Mondial. De atunci comunitatea a crescut până la 378 de Huburi în 171 de orase din întreaga lume. Astăzi, sunt peste 7000 de membri angajați în aceste comuități locale, implicați în dezvoltarea comunității în care locuiesc.

Hubul din Chișinău a fost creat în 2016, constituit din tineri antreprenori și lideri de opinie, care s-au angajat să dezvolte comunitatea orașului în diferite sectoare. Prioritățile pentru anul curent sunt schimbările climaterice, educația de calitate, antreprenoriatul social, diversitatea și incluziunea socială.

De ce să devii membru Global Shapers Chișinău?

  • pentru că ești un tânăr condus și motivat de dorința de a crea impact în orașul Chișinău și în întreaga lume;
  • ai între 20 și 29 de ani și dorești să-ți dezvolți potențialul de lider;
  • vrei să întâlnești și să lucrezi cu tineri motivați ca și tine din diferite sectoare din Chișinău și întreaga lume și să fii parte a comunității Forumului Economic Mondial.

Dacă cauți tineri ca și tine cu care să aduci impact în Chișinău și întreaga lume, completează formularul până pe 30 martie 2019.

Previous Grow Me Up lansează un nou proiect dedicat băieților ,,Academy of Manliness"
Next Susține participanții la concursul de dezbateri și află mai multe despre știrile false
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *