„Vizualizează” opera îndrăgită. Vino la spectacolul „Jurnalul Annei Frank”

jurnalul annei frank, spectacol, alexe mateevici

Ești fanul operei „Jurnalul Annei Frank” și dorești „să vizualizezi” mult întrăgita carte? Vino la un spectacol inedit, în regia lui Nelly Cozaru. Acesta se va desfășura în perioada 18 – 27 ianuarie, începând cu ora 18.00, la Teatrul Alexe Mateevici.

Jurnalul Annei Frank este de fapt caietul undei fete de 13, apoi de 14 şi 15 ani, care povesteşte despre întâmplările ei zilnice, petrecute într-o anexă, în care se refugiase împreună cu familia sa, atunci când Amsterdamul fusese ocupat de naziști. În momentul scrierii, jurnalul devine o radiografie zilnică începînd din anul 1942 pînă în 1944. Refugiul Annei în acelea condiții, amintirile ei despre viața evreilor în timpul Holocaustului, au devenit o adevărată operă literară cu o valoare istorică de neprețuit,

Spectacolul include mai multe secvențe din acest jurnal, prezentînd diverse perioade și stări ale Anei, avînd în rolul central pe Elena Frunze-Hatman. Este vorba de un monospectacol, care povestește de trecutul dureros prin intermediul unui copil, prin prisma unei fete de 12 ani, adolescența căreia a trecut în cei mai de groază ani pentru omenire.

Prețul biletelor: 100 lei. Le poți procura aici.
*Pentru elevi și studenți biletul este de 50 lei și poate fi cumpărat în seara spectacolului cu prezentarea carnetului.

Sau la telefon de contact: 069162070

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Voluntariat fără frontiere: Bolzano, Italia
Next Ești profesor în IT? Centrul de Informaţii Universitare lansează „Burse de Excelenţă pentru profesori în IT”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 5 =