Provocare pentru amatorii de lectură! Citește o carte poloneză și câștigă premii


concurs lectură

Concurs pentru amatorii de lectură: Cu ocazia Zilei Independenței Poloniei sărbătorită pe 11 noiembrie, Institutul Polonez / Instytut Polski w Bukareszcie şi Biblioteca Județeană “Antim Ivireanul” Vâlcea au decis să organizeze o mică provocare pentru șoarecii de bibliotecă din România și Moldova.

Iarna aceasta, mulți dintre noi probabil că-și vor petrece acasă mult mai mult timp decât de obicei. Dar cât să faci curățenie, să gătești și să te uiți la seriale? 

Ai citit toate cărțile din biblioteca de acasă în timpul lockdown-ului precedent? Îți propunem ceva nou care îmbină utilul cu plăcutul, distracția cu învățatul!

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs și a câștiga premii?

Citește cel puțin o carte a unui autor polonez tradusă în limba română și lasă-ți imaginația să zboare!

Până pe 4 martie 2021, desenează, pictează, proiectează într-un program grafic, fă o fotografie, descrie sau, pur și simplu, capturează  cel mai important fragment al cărții pe care ai citit-o.

Postează-ți lucrarea în eveniment, scrie autorul și titlul cărții și explică pe scurt de ce a fost atât de important fragmentul ales de tine.

 Obține cât mai multe aprecieri!

Nu-ți face griji, dacă nu știi ce carte să alegi, pe pagina evenimentului vor fi publicate scurte informații despre autori și cărți, ale căror traduceri pot fi găsite în biblioteci și librării. Autorii lucrărilor care au adunat cele mai multe like-uri vor fi contactați în mesaje private pentru a stabili detaliile de oferire a premiilor.

Distracție plăcută în lumea scriitorilor polonezi!

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous La care etapă în calea de a deveni milionar este Adrian Pleșca și care este sosul secret al startup-lui Easypeasi.es
Next CRJM invită la o lecție publică „Cum funcționează Curtea Europeană a Drepturilor Omului?”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 1 =