Vino și vizionează “Cutia Neagră” – un spectacol marca Geneza Art


Loc liber în agendă pe 27 decembrie, ora 17:00? Geneza Art îți propune să vizionezi un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Este vorba de specacolul Cutia Neagra.

Descriere:

Spectacolul Cutia Neagra se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Cât de periculos este? E suficient doar să punem telefonul pe speaker.

Un spectacol inspirat din Philippe Bologna și Paolo Costella si regizat de Daniela Burlaca, Cutia Neagra promite un timp petrecut interesant și intrigant.

În distribuție:

Victoria Țurcanu
Viorel Cozma
Nicu Țurcanu
Daniela Burlaca
Ina Colbasiuc
Cristian Perepeliuc
Mihai Bordian

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participa la preselecțiile pentru Hackathon-ul REClama
Next 7 idei de rezoluții pentru anul 2020
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 10 =