Participă la atelier și află cum poți face față propagandei, dezinformării și știrilor false

expert forum, centrul de investigatii jurnalistice, propaganada, dezinformare

Expert Forum România și Centrul de Investigatii Jurnalistice din Moldova (CIJM) te invită la o serie de ateliere despre propagandă, dezinformare și știri false și despre metode practice prin care acestea pot fi identificate, prevenite și combătute.

Vei afla despre ceea ce sunt, cum apar, cum sunt distribuite și vom prezenta instrumente ce pot fi folosite pentru a le combate. Te vei uita peste studii de caz, peste știri care au împânzit posturile radio și TV sau presa din Republica Moldova și vei analiza punctual de ce au devenit acestea populare și despre rolul social media în difuzarea acestora. De asemenea, vei planifica utilizarea acestor instrumente la clasă și în alte contexte educaționale.

Atelierele gratuite vor avea loc pe 15 noiembrie, pentru studenți și pe 17 noiembrie pentru profesori și vor fi susținute de Sorin Ionita, expert politici publice (EFOR), Septimius Pârvu, expert în bună guvernare și alegeri (EFOR), și Cornelia Cozonac, jurnalist și președintă a CIJM.

Detalii și înscrieri:
www.expertforum.ro/training-despre-dezinformare-studenti/
www.expertforum.ro/training-despre-dezinformare-profesori/

Proiect finanțat printr-un grant al Black Sea Trust for Regional Cooperation. Opiniile exprimate în scris sau în publicațiile electronice nu reprezintă în mod necesar poziția Black Sea Trust, a German Marshall Fund sau ale partenerilor săi.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la școala de gândire critică CHALLENGER
Next Au început înscrierile la Școala de iarnă – 2019 „DEMOCRAȚIA APLICATĂ”. Înscrie-te!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =