Webinar pentru tineri: Cum găsești o idee de startup?


webinar pentru tineri startup tekwill

Webinar pentru tineri: Cum să faci un startup dacă nu ești tehnician? Cum să creezi inovație dacă nu ești om de știință? Cum găsiți o idee dacă nicidecum nu se găsește?

Știai că cele mai bune idei de startup au 3 lucruri în comun: au ceva de care fondatorii înșiși au nevoie, o pot crea personal, și doar pentru unii oameni pare rezonabil de realizat. Microsoft, Apple, Yahoo, Google, Facebook au urmat cu toții această cale.Vino la Webinarul Gratuit „Cum găsești o idee de startup” din 16 octombrie și află de la Evgeny Frolov, Startups Tracker în cadrul Startup Moldova Ecosystem, de unde să începi căutarea.

Evgeny are experiență internațională, lucrând cu proiecte în Rusia, Kazahstan, regiunea Europei Centrale de Est, având propria sa experiență de 10 ani. A fost un ambasador al Seedstarts în Cehia, iar acum colaborează cu mai multe acceleratoare de pornire în CEE. Este un tracker de startup certificat, a trecut programul în Internet Initiatives Development Fund.Evgeny va povesti în cadrul webinarului de ce sunt atât de mulți fondatori care crează proiecte de care nimeni nu are nevoie, despre fondatori care încep cu încercări de a găsi o idee de startup și eșuează într-un final. Acest mod de gândire este dublu periculos: nu numai că nu va produce idei bune, ci va genera idei proaste care par suficient de plauzibile pentru a vă crea iluzia de a realiza această idee.

Nu rata oportunitatea de a învăța cum să pornești cu dreptul în găsirea ideilor potrivite. Înscrie-te acum la webinar: aici.

Evenimentul va avea loc pe 16 octombrie 2020, ora 16:00. Detalii aici.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la grupul de lucru și contribuie la obținerea titlului de Chișinău - Capitală Europeană a Tineretului
Next Evenimente culturale: #BEFREE spectacole despre stereotipuri și discriminare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − one =