Participa la preselecțiile pentru Hackathon-ul REClama


Ești intersat de video-making și doritor de o nouă provocare? Atunci Hackathon-ul REClama este pentru tine!

Pentru a participa la Hackathon-ul REClama trebuie formate echipe de maxim 6, minim 3 membri cu vârstele cuprinse între 11 și 14 ani, însoțite de câte un mentor(profesor).

Hackathon-ul REClama este organizat în 2 etape: 

Preselecția

Echipele interesate de participare trebuie să transmită până pe data de 10.01.2020 un video de maxim 2 min, în care va fi filmată echipa, relatând  motivația de a participa la competiție. Video-ul va fi transmis completând formularul online.

Competiția

Din toate echipele ce vor aplica, doar 10 vor fi alese de către un juriu specializat în domeniu pentru a participa la competiția finală. Ele vor fi anunțate de trecerea în etapa următoare după data de 10.01.2020. În cadrul Hackathon-ului REClama echipele vor fi rugate să creeze o reclamă pentru un produs oferit de sponsorii evenimentului.

Pentru mai multe detalii accesați acest link sau contactați adresa de e-mail maria.pasat@artico.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Program de burse de master şi doctorat la CEU
Next Vino și vizionează "Cutia Neagră" - un spectacol marca Geneza Art
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *