Vino la o nouă ediție a Shared Breakfast și află care sunt trendurile în digital marketing

shared breakfest, oportunitate, digital marketing, radu lisita

Vino pe 6 decembrie, ora 9.30, la Tekwill, la o nouă ediție a Shared Breakfast. De această dată vei avea posibilitatea să te întâlnești cu Radu Lisița și să discuți cu acesta despre trendurile în digital marketing.

Radu Lisita este un profesionist în marketing digital, cu peste 5 ani de experiență într-o agenție digitală. El a dezvoltat strategii de social media pentru mai mult de 60 de companii din diferite domenii, cum ar fi serviciile financiare, FMCG, servicii de evenimente, cluburi și asociații de fotbal, bunuri de construcții, cumpărături cu amănuntul, vinuri și băuturi alcoolice, ONG-uri, agenții guvernamentale etc.

Radu va vorbi despre aplicațiile care se află acum în topul clasamentelor, Linkedin ca platformă #1 pentru B2B, fluxul de știri și migrarea către un nou mod de a consuma conținut digital, despre micro-comunități.

Taxa de participare este de 50 de lei. Prezentarea va fi în limba română.

Evenimentul are scopul de a ajuta comunitatea să descopere noi oportunități, să împărtășească experiența și să facă legături, împărtășind micul dejun. Pe baza nevoilor și a exprimat interesul comunității, am început să invităm vorbitori invitați care să acopere subiecte relevante în diferite domenii de tehnologie, cu cunoștințe semnificative pentru a ajuta comunitatea să obțină o experiență valoroasă.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cunoaște tinerele care te vor inspira la evenimentul final al programului TED-Ed Club
Next Experimentează o oră de programare la Hour of Code
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + three =