Vino la expoziție și cunoaște „Oameni care inspiră”


expozitie oameni care inspira

Vino marți, 3 decembrie 2019, ora 10:00, să cunoști „Oameni care inspiră”. La această expoziție de fotografie, 12 protagoniști din diferite localități ale Republicii Moldova, femei și bărbați, transmit mesaje incluzive și pozitive, vorbesc despre provocările și realizările din viețile lor.

Ei sunt lideri comunitari, oameni de artă, avocați, persoane care au locuit în instituții, manageri de proiecte – personalități care se remarcă prin insistența lor de a munci pentru a-și realiza visurile.

Această expoziție se va desfășura la 3 decembrie, când este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Mai multe detalii despre acesta, afli pe pagina evenimentului.

Eveniment organizat de Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) și Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu susținerea financiară IM Swedish Development Partner.

Centrul Media pentru Tineri este ONG-ul care susține tinerii în obținerea informațiilor și în exprimarea opiniei lor. Centrul Media pentru Tineri susține tinerii și elevii interesați de media, și consideră că jurnalismul este o modalitate de activism civic, de reacționare la probleme și de implicare în viața unui sat/oraș.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eşti în căutarea unui job? Centrul pentru Jurnalism Independent angajează
Next Eveniment organizat în cadrul campaniei „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *