Clubul Voluntarilor te invită la o nouă ediție Movie’n ARTICO


Clubul Voluntarilor movie'n artico

Clubul Voluntarilor ARTICO te invită la o nouă ediție Movie’n ARTICO! Pentru a viziona împreună thrillerul „Game Night”, versiunea originală în limba engleză, cu subtitre în limba română.

Duminică, 14 iunie, ora 18:00, alătură-te Clubului voluntarilor pentru a savura un film împreună! Intriga filmului are loc atunci când un grup de prieteni, care se întâlnesc în mod regulat pentru nopțile de joc, se găsesc încurcați într-un mister, când fratele al unuia dintre membrii grupului este aparent răpit de niște gangsteri periculoși.

Ești interesat? Atunci accesează și completează formularul de înscriere de mai jos, invită-ți prietenii, iar în data de 14 iunie, ora 18:00, pregătește niște snack-uri și participă la unul dintre cele mai interesante evenimente ale Clubului de voluntari Artico!

Pentru a te înregistra completează formularul înscriere, aici. Evenimentul va avea loc online. Urmărește pagina de facebook Clubul Voluntarilor pentru a fi la curent și cu alte evenimente de acest gen.

Mai multe detalii despre cum va avea loc evenimentul vei primi pe adresa de e-mail, indicată în formularul de înregistrare.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Artico și CarieraMea îți propun un LIVE despre greșeli frecvente în alegerea profesiei
Next Centrul de Resurse YK Neovita te invită la un atelier de discuții despre identitatea de gen
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − fifteen =