Vezi care este programul celei de a treia săptămâni a festivalului Noaptea Filmelor sub Stele


noaptea filmelor sub stele

Noaptea Filmelor sub Stele revine cu de-a IV-a ediție! Intrarea pe teritoriul muzeului va fi permisă de la orele 20:15, iar rularea filmului se va începe la 20:40. Deci sunteți invitați să veniți în intervalul acestor ore pentru a ocupa un loc comod și un beanbag.În programul pentru a treia săptămână puteți viziona:

07.09 | Casablanca (1942) | 1h 42min

Casablanca este un film american de dragoste din 1942, regizat de Michael Curtiz și avându-i ca protagoniști pe Humphrey Bogart, Ingrid Bergman și Paul Henreid. Este considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX și a câștigat trei premii Oscar, iar acum este inclus în mod constant în pozițiile superioare ale listelor celor mai bune filme din toate timpurile.

08.09 | Девчата (1961) | 1h 36min

The Girls este o comedie romantică sovietică regizată de Yuri Chulyukin. O istorie captivantă de dragoste ce are loc între Tosya și Ilya ia o direcție neașteptată, iar acest fapt ține spectatorii cu sufletul la gură pe tot parcursul filmului.

09.09 | It happened one night (1934) | 1h 45min

S-a întâmplat într-o noapte este un film american din 1934 în regia lui Frank Capra, bazat pe povestea Night Bus a lui Samuel Hopkins Adams. A câștigat toate cele cinci Academy Award la care a fost nominalizat: premiul Oscar pentru cel mai bun actor; pentru cea mai bună actriță; pentru cel mai bun regizor; pentru cel mai bun scenariu adaptat și pentru cel mai bun film.

Anul acesta vor fi 140 de beanbag-uri, dar se va proceda după regula: primul venit, primul servit. Sunteți rugați să vă asigurați cu o păturică și o dispoziție bună!

Biletul de intrare: 20 de lei (Biletul îl veți putea procura în ziua evenimentului la intrarea în Muzeul Național de Istorie)

Contacte:

hello.finb@gmail.com

068893503 – Nika,

060157747 – Iulia.

 

Previous Dacă ești pasionat de filosofie și îți place să cauți răspunsuri interesante, participă la o prelegere filosofică
Next Înscrie-te la programul de voluntariat al Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *