Job în organizație internațională: People in Need angajează


job în organizație internațională persoane cu dizabiltăți

Job în organizație internațională: People in Need Moldova, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare a Sănătății Mintale de la Praga, Republica Cehă, angajează autoreprezentanți sau susținători de la egal la egal al persoanelor cu dizabilități mintale și intelectuale.

People in Need (PIN) este o organizație cehă care oferă ajutor şi asistență foarte diversă, inclusiv și în dezvoltarea și realizarea programelor de integrare socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale.

În cadrul proiectului „Susținerea transformării și a serviciilor comunitare pentru persoanele cu tulburări mintale și persoanele cu dificultăți de învățare în Republica Moldova”, ne propunem să contribuim la:

  1. Îmbunătățirea calității asistenței în locuințele protejate pentru persoanele cu dizabilități mintale și intelectuale;
  2. Îmbunătățirea vieții persoanelor cu tulburări mintale, care au ieșit sau vor ieși din internate și vor locui în sate și orașe;
  3. Schimbarea opiniei publice privind integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilități mintale și intelectuale, oferind posibilitate de a trăi o viață independentă și integră.

Pentru a realiza acest lucru, People in Need Moldova angajează autoreprezentanți dornici să-și spună povestea, dispuși să vorbească în public și să-și împărtășească experiența.

În așa mod, autoreprezentanții selectați vor crea o mai bună înțelegere a publicului larg privind încercările și reușitele de a depăși ceea ce este greu pentru o persoană cu dizabilități psihice sau intelectuale.

Se caută persoane deschise, care vor oferi astfel susținere indirectă celor ce se confruntă cu o situație similară.

Nu este necesară experiența în a ține discursuri, pentru că organizația poate oferi instruire și tot suportul de care va fi nevoie!

Cerințe față de autoreprezentanți: motivația de a munci, sinceritatea, avantajul experienței anterioare – oricare, chiar și fără succes, dorința de a învăța, de a vă schimba și de a vă dezvolta.

Responsabilități:

  • Reprezentarea persoanelor cu dizabilități mintale în cadrul diverselor evenimente și conferințe;
  • Susținerea discursurilor publice, împărtășirea propriei istorii de succes!

Cei interesați sunt rugați să transmită o Scrisoare de intenție la adresa: concurs.moldova@peopleinneed.cz

Termenul limită pentru expedierea scrisorilor de intenție este 31 ianuarie 2020.

Cunoaște și mai multe oferte de job în organizație internațională accesând categoria Profesional.

Previous Tinerii din Ialoveni pot participa la un atelier gratuit de scriere a proiectelor
Next ARTICO selectează un team-leader pentru un program Erasmus+
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *