#ÎndemnLaLectură. Alchimistul, de Paolo Coehlo


„Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.” Dacă ești în căutarea unei cărți cu idei filozofice, dar scrisă foarte simplu, atunci „Alchimistul” de Paolo Coehlo este cartea de care ai nevoie. Aceasta este cea mai populară carte a scriitorului brazilian, pe bună dreptate. 

„Alchimistul” spune povestea lui Santiago, un tânăr cioban andaluz, ce se aventurează în Africa de Nord în căutarea unei comori ce apare în visele sale și s-ar afla îngropată în Piramidele egiptene. Călătoria sa este plină de peripeții, astfel el ajungând să triască în Tanger pentru un an, să călătorească prin deșertul Sahara, dar și să se îndrăgostească de o fată dintr-o oază. 

Hotărând să iasă din zona sa de comfort, Santiago își descoperă întregul său potențial și își trăiește „legenda personală”. Consider că personalitatea lui Santiago poate fi un exemplu pentru noi toți. Iată de ce vă îndemn să citiți „Alchimistul” și vă asigur că nu veți regreta!

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine! 

Reporter Youth.md: Teodor Zaporojan

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la programul „Startup101: școala de antreprenori” și dezvoltă propria idee de startup
Next Participă la Concursul de fotografie „Sunt tânăr/ă în comunitatea mea”
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 12 =