Participă la o discuție despre valori naționale în contextul național

valori nationale, erasmus plus, oportunitati pentru tineri

Participă la o discuție despre valori naționale în contextul național, eveniment ce va acoperi 2 subiecte mari. Va fi abordată tema patrimoniului cultural în context european, anul 2018 fiind declarat oficial Anul Patrimoniului Cultural.

Obiectivul proiectului este de a încuraja cât mai multe persoane să descopere și să aprecieze patrimoniul cultural al Europei și de a consolida sentimentul de apartenență la un spațiu european comun. Sloganul Anului este Patrimoniul nostru: la confluența dintre trecut și viitor.

Tot în acest context se va discuta și despre impactul proiectelor Erasmus Plus, despre relevanța și importanța acestora în ceea ce privește înțelegerea diferențelor culturale. Erasmus+ este programul prin care Uniunea Europeană crează numeroase oportunități de învățare pentru tineri și adulți, în toate sectoarele educației: învățământ preuniversitar, educația adulților, învățământ universitar, formare profesională și tineret.

Evenimentul se va desfășura la Tucano Coffee Brasil în Chșinau, începând cu orele 16:00. Confirmarea participării se face prin Join la pagina evenimentului.

Previous Participă la conferință și nu rata șansa de a afla ultimele tendințe în materie de inovații în business
Next Faci parte din categoria femeilor active? Participă la programul „Femei cu idei”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *