Training: Dezvoltarea Competenței Antreprenoriale!


Training

Participă la un training adresat profesorilor din învățământul profesional tehnic şi dezvoltă competențele antreprenoriale și spiritul de inițiativă la disciplinele generale!

În cadrul acestui training, participanţii:

  • se vor familiariza cu conceptul și structura Cadrului de competențe antreprenoriale „EntreComp”;
  • vor discuta și analiza definiția și elementele constitutive ale competenței antreprenoriale și spiritului de inițiativă, în baza EntreComp;
  • vor exersa elaborarea unor situații de integrare pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor antreprenoriale prin mijloacele disciplinelor predate (Limba și literatura română, Limbi străine, Matematică, Informatică, Educație pentru societate, Dezvoltare personală, discipline tehnice);
  • vor identifica contexte și activități concrete de aplicare ulterioară a situațiilor de integrare (în procesul de predare, în activități extracurriculare).

Durata estimată: 6 sesiuni de training a câte 2 ore academice (12 ore academice în total); Ora: 13.30 -17.00;
Perioada desfășurării: 4-5-6 februarie (pentru profesorii de specialitate);
11-12-13 februarie (pentru profesorii de cultură generală);
Locul desfășurării: Sala polivalentă a IP CEC;
Participanți: cadre didactice din instituțiile de învățământ profesional tehnic (discipline de specialitate și de cultură generală).

Pentru înscrierea la cursul respectiv, candidații vor depune o solicitare în scris până la data de 27 ianuarie, ora 15.00. Locurile sunt limitate (16 persoane per grup). Candidații vor fi înscriși conform principiului ,,primul venit – primul servit”.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul: https://www.facebook.com/formareinconstructii/?eid=ARAtwU674De8hG3H8NMwThlR6hxK4Gr8qp5n6IBfKoPmQhgor1YQ89UXcRMaixjtvHev_S3eo7bTwnTw.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tine: participă la The Blah Blahs Club
Next Eveniment pentru tineri care îţi poate schimba viaţa!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × one =