Eveniment pentru tineri care îţi poate schimba viaţa!


eveniment pentru tineri

Ai o poveste de spus și crezi că este timpul să te împărtășești cu aceasta? Vino la un eveniment pentru tineri organizat de Garage48, care permite tinerilor să obțină mai multă putere și control în societate!

Să fii creativ, să te exprimi prin excelență și să nu renunți sunt factorii schimbării. Cu toții avem aceste puteri, dar nu le putem declanșa cu adevărat. Unirea, împărtășirea ideilor și gândurilor cu toată lumea îţi va oferi o mai bună înțelegere și vei crea noi obiective.

Împuternicirea celor tineri și oferirea unei oportunități de a-și împărtăși ideile este ceea ce face ca lumea să se întoarcă. Sunt cei care ne vor determina viitorul.

Ce poți aştepta de la acest eveniment pentru tineri?

  • Ideea Garage nu este atelierul obișnuit, unde oamenii se adună împreună, vorbesc mult și apoi merg acasă și uită de el. Este o adunare mult dorită, unde ideile inițiale se vor maturiza și se vor pregăti să intre în următoarea etapă.
  • La sfârșitul zilei, cei mai buni vor fi aleși și premiați cu premii mişto, plus un plan despre cum să îți implementezi ideea în viața reală.
  • Prin brainstorming intens, expertiză diferită și mentori locali și internaționali de top, se pot face multe într-o zi.
  • Echipele sunt formate la fața locului în jurul celor mai bune idei, așa că să nu îţi faci griji dacă nu ai o idee – eşti mai mult decât binevenit să te alături la Idea Garage.

Cele mai bune echipe vor fi premiate cu cadouri și un bilet unic la Programul de incubare YEP, unde își pot dezvolta ideile și mai departe.

Cine poate veni la acest training pentru tineri? Persoanele inspirate, tineri designeri, dezvoltatori, anticipatori, cine dorește să facă o schimbare.

Data: 15 februarie 2020; Locul: str. 31 August 1989, nr.137, 2000 Chișinău; Ora: 09:00-17:00.

EVENIMENTUL ESTE GRATUIT, DAR TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI ACUM, CĂCI LOCURILE SUNT LIMITATE! ACCESEAZĂ LINK-UL: http://garage48.org/events/ideagarageempoweringyouthmoldova?fbclid=IwAR1dULX88mS-Yk5Xby_S7JF2yHzEEMFqfc24ga5Rm3FVkRyZuhuVRVjtaWU

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training: Dezvoltarea Competenței Antreprenoriale!
Next Job: Ellation Moldova caută un Product Designer!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − thirteen =