Top 3 aplicații pentru a avea un feed mai atrăgător și aranjat pe Instagram


Toți sunt în căutarea unui cont de Instagram aranjat, în care să predomine anumite culori sau efecte, însă nu fiecare știe cum să realizeze acest lucru. Este nevoie doar de creativitate și răbdare. Am pregătit câteva aplicații care te vor ajuta să ai un cont mai atrăgător.

Lightroom

Lightroom este una dintre cele mai populare și calitative aplicații de editat folosite de fotografii profesioniști și începători. Aplicația este gratuită o poți găsi pe android iOS sau PC. În spatele acstei aplicații stau  o mulțime de opțiuni care îți fac fotografiile să prindă viață. Totul este foarte simplu e nevoie doar să te joci cu opțiunile aplicației și să îți creezi propriul preset. Fiind vorba de preseturi fie le cumperi, le creezi singur sau le poți găsi pe Telegram în diferite grupuri Presets Lightroom”. Un preset îl poți folosi pentru feed-ul de pe Instagram doar ajustând  setările-lumina, umbrele, claritatea, contrastul. Astfel poți folosi un preset pentru toate fotografiile.

VSCO

VSCO este o aplicație unde îți poți găsi sau crea propriul stil. La fel este gratis, dar are și programul Premium. Vei avea fotografiile mai accentuate și mai frumoase vizibil, în legătură cu luminozitatea și micile detalii. Aplicația VSCO editează pozele între un stil vintage, le dă o nuanță mai fancy și frumoase estetic. La fel îți poți crea propriul preset sau le poți găsi pe Pinterest.

Kuni

Efectele și nuanțele de pe cu Kuni te vor teleporta în anii  90, vei avea niște fotografii în stil retro cu nuanțe de negru, roșu, bej, cu rame în stil Polaroid. Cu această aplicație vei da un aspect retro feedu-lui tău de pe Instagram. 

Cu ajutorul acestor aplicații vei fi împlinit și vei atrage privirea prietenilor tăi datorită contului tău de Instagram. Dă-ți frâu liber imaginației și testează pentru a găsi propriul stil!

Pentru mai multe idei poți vizita pagina de Facebook sau Instagram youth.md.

Reporter Youth.md: Carolina Vieru

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de fotografie: Expediază o poză cu logoul USM și câștigă premii
Next Job pentru tineri // CEC anunță concurs pentru câteva funcții vacante
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − one =