Atelier de dezbateri: Jurnalismul în era digitală și fake news-ul

MediaLab, alianța Franceză, Pierre Archet, atelier de dezbateri, jurnalism, fake news

Foto simbol: noi.md

În cadrul proiectului MediaLab proiect adresat tinerilor francofoni din Republica Moldova, Alianța Franceză organizează, miercuri 23 mai, la ora 17.00, un atelier de dezbateri cu tematica Jurnalismul în era digitală și fake news-ul.

Atelierul va fi animat de jurnalistul francez, Pierre Archet, director al săptămânalului local de știri Le Journal d’Ici.

Pierre Archet este Secretarul general al Federației presei periodice regionale din Franța și al Sindicatelor presei săptămânale regionale din Franța. De asemenea, acesta este președintele CHERPA «Think Tank» în presa săptămânală regională franceză.

Participanții înscriși la proiectul MediaLab, dar și orice persoană interesată de tematica abordată este invitată să participe în cadrul atelierului.

Intrarea este gratuită!

Previous Ia-ţi prietenii şi vină la meciul organizat cu prilejul Zilei Internaționale de comemorare a persoanelor decedate de SIDA
Next AMINTIRI DIN COPILĂRIA PROFESORILOR #2: Cum e să bați din palme pe bicicletă, somnul de frumusețe și bomboanele buclucașe
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *