Concurs de fotografie: Expediază o poză cu logoul USM și câștigă premii


concurs de fotografie usm

Vești bune pentru luna august: USM lansează un nou concurs de fotografie. Între 1 și 31 august 2020 Universitatea de Stat din Moldova organizează un concurs foto, oferind, la sfârșit, premii pentru cele mai reușite fotografii cu logoul USM. Premiile vor fi acordate prin votul juriului și al publicului.

Cine poate participa la concurs?

La concurs pot participa membrii comunității academice (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cadre științifico-didactice etc), dar și persoane din afara instituției, care manifestă interes și dorință de a valorifica imaginea unică a USM.

Tot ce trebuie sa faceți pentru a participa la concurs este să expediați între 1 și 3 fotografii cu logoul USM la adresa imgusm@yahoo.com, până la 31 august 2020.

Cerințe față de lucrare:

Este evident că imaginile trebuie să vă aparțină și să conțină logoul USM. Nu se acceptă fotografii cu logoul USM preluat de pe internet sau din alte surse.

Așadar, puteți înscrie în concurs imagini cu logoul USM brodat, croșetat, desenat, tatuat, pirografiat, cioplit, preparat ș.a.m.d., singura condiție fiind redarea clară a logoului, cu păstrarea paletei cromatice (verde, galben, negru și alb) și a sloganului „Vitae discimus”.

Procesul de jurizare:

Imaginile expediate vor fi selectate, inițial, de juriul concursului care va realiza un TOP 10 al celor mai reușite fotografii. Fotografiile care vor intra în acest clasament vor fi publicate pe pagina de Facebook. Acolo ele vor fi jurizate de public, timp de 7 zile de la data publicării. Câștigătorii vor fi desemnați, la data de 20 septembrie 2020.

Premierea câștigătorilor concursului se va face în cadrul ședinței solemne a Senatului USM dedicate celei de-a 74-a aniversări de la fondarea instituției.

Descoperă mai multe evenimente care se întâmplă chiar acum, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // EcoVisio anunță concurs pentru postul de Director Executiv
Next Top 3 aplicații pentru a avea un feed mai atrăgător și aranjat pe Instagram
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 1 =