Află cum să alegi din oferta de studii în Moldova împreună cu ESN Chișinău


Încă nu ai decis la care Universitate să aplici pentru studii? Erasmus Student Network (ESN) Chișinău are o soluția perfectă pentru tine. Ascultă sfatul studenților de la Universitățile din Republica Moldova pentru a decide mai simplu unde poți să-ți continui studiile.

Lunar, în zilele de joi, ora 18:00. Erasmus Student Network Chișinău organizează sesiuni live pe pagina de Facebook. Prin intermediul acestora ai șansa de a te informa despre nenumăratele posbilități de studii din Republica Moldova.

Săptămâna aceasta ești invitat la a doua sesiune live pe Facebook alături de dl. Vladimir Guțu, decanul Facultății Psihologie și Științele Educației, Sociologie și Asistență Socială, USM și studentele Nicoleta Vartic, Valic Miroslava și Simona-Anastasia Cobusceanu.

Joi, 7 aprilie, ora 18:30, pregătește-ți ceaiul, carnetul de notițe și participă la un live pe pagina de Facebook a ESN Chișinău.

Proiectul este susținut financiar în cadrul Programului municipal de granturi mici – 2021, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află care sunt aspectele pozitive și negative ale călătoriilor pentru societate
Next Obține o bursă de studii în cadrul proiectului „YOU STUDY - WE PAY”
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 7 =