AIESEC în Chișinău recrutează membri noi în echipa sa. Fii liderul generației tale!

aiesec moldova, voluntariat, oportunitate

Ești o fire ambițioasă, responsabilă, plină de idei și potențial pe care ai dori să-l valorifici? Experiența de lidership, interacțiunea cu un mediu multicultural, dezvoltarea abilităților în cea mai mare rețea globală de tineri din lume sunt doar câteva dintre beneficiile de a deveni un membru AIESEC în Chișinău.

AIESEC – liderul Global în dezvoltarea tinerilor de succes, dă start campaniei de recrutare a noilor membri. Aceasta se va desfășura începând cu 26 august.

Tinerii pasionați de voluntariat,  dornici de a fi ei schimbarea pe care și-o doresc în societate, au acum posibilitatea de a face parte din una dintre cele mai mari organizații internaționale. Rețeaua globală este prezentă în 126 de țări, și are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership, pentru un impact pozitiv în societate.

Acestă organizație este condusă de tineri – pentru tineri, iar o dată ajuns un AIESEC-er aici ai posibilitatea:

  • de a organiza conferințe  naționale și inernaționale;
  • de a-ți dezvolta abilitățile de leader;
  • de a acumula experiențe noi în diverse domenii (marketing, vânzări, resurse umane, finanțe, managementul evenimentelor și al proiectelor);
  • de a conduce o echipă;
  • de a face stagiu de practică peste hotare;
  • să îți faci prieteni în cele 126 de țări.

Cei care își doresc să profite de această oportunitate, sunt îndemnați să completeze formularul de aplicare în perioada 26 august – 22 septembrie, iar pentru mai multe informații și detalii ne puteți contacta pagina de Facebook AIESEC în Chișinău.

Vrei să faci parte din generația care va face schimbarea? Atunci nu mai sta pe gânduri. Alătură-te echipei AIESEC Chișinău!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous MILITEAZĂ PENTRU DREPTURILE OMULUI PRIN COMEDIE. DEVINO VOLUNTAR HRC
Next ПРИХОДИ НА ВСТРЕЧУ С РОССИЙСКИМИ КОСМОНАВТАМИ
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 16 =