Descoperiți SUA prin intermediul programelor de schimb


Dragi studenți, America House Chișinău organizează o serie de evenimente dedicate programelor de schimb din Statele Unite ale Americii.

FLEX a fost creat sub patronajul fostului senator Bill Bradley ca cea mai bună modalitate de a asigura o pace de lungă durată și înțelegere reciprocă între SUA și țările din Eurasia. Acest program permite tinerilor să învețe despre SUA și americani de la prima sursă și să împărtășească detalii despre țările lor.

Împreună cu foștii absolvenți FLEX, am decis să vorbim despre experiența lor în Statele Unite și despre modul în care acest program de schimb le-a schimbat viața.

Descoperiți Statele Unite prin prisma absolvenților FLEX în fiecare marți, la ora 18.00! Abonează-te la pagina de Facebook America House Chișinău pentru mai multe detalii!

În această zi de marți, la ora 18:00, în direct pe Facebook, ne vom întâlni cu Nicoleta Dicusar – absolventă a programului FLEX.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află cum s-a organizat evenimentul „ManiFESTul Tinerilor” pentru Sănătate de la voluntarii Youth.md
Next ,,Ce responsabilități ne revin nouă ca cetățeni ai acestui stat, pentru perpetuarea eforturilor înaintașilor neamului nostru pentru asigurarea libertății, independenței statului?”
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 13 =