Voluntariat pentru tineri // Vino în echipa CLT Botanica


Consiliul Local al Tinerilor din Botanica (CLT Botanica) este o formă de reprezentare a tinerilor din sectorul Botanica în raport cu autoritatea publică locală, având scopul de a implica tinerii în procesele decizionale. În perioada 11-30 noiembrie, ai oportunitatea de a te înregistra, pentru deveni voluntar în echipa CLT Botanica! 

CLT Botanica desfășoară proiecte cu și pentru tineri, axându-se pe mai multe domenii, precum: educațional, socio-cultural, activism și implicare civică, etc. Totodată, sunt implementate proiecte de capacitare a tinerilor, despre mai multe subiecte, ca de exemplu: advocacy, dezbateri, scriere de proiecte, discurs public, time management, inteligență emoțională, negocieri, etc.

218592235_322258896242007_4688844047071178835_n

Practicând voluntariatul în cadrul CLT Botanica, ai parte de un șir de oportunități. În primul rând, te vei dezvolta personal și profesional, vei dobândi și vei consolida noi competențe şi vei cunoaște noi persoane cu aceleași viziuni și valori ca alte tale. De asemenea, vei avea șansa de a implementa ideile tale în proiectele  și evenimentele CLT Botanica și vei putea participa la desfășurarea şi coordonarea acestora, contribuind la activitățile care se realizează în cadrul unui consiliu local de tineret. 

CLT Botanica mizează pe valorificarea potențialului și implicării fiecărui tânăr, prin urmare, fiind în echipa noastră, îți vei putea face vocea auzită, implicându-te activ în viața societății tale.

Dacă eşti interesat, poți deveni voluntar în unul dintre următoarele departamente:

  • Resurse Umane;
  • Comunicare și Relații Externe;
  • Proiecte pentru Tineri;
  • Parteneriate și Advocacy.

Doritorii se pot înregistra, completând formularul AICI.

Data limită este 30 noiembrie 2021.

241454108_356513739483189_7877085003447676479_n

Mai multe detalii găsești pe paginile de socializare CLT Botanica: https://www.facebook.com/clt.botanica/ și https://instagram.com/clt.botanica

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de fotografie sau video pentru tineri. Cele mai originale idei vor fi premiate
Next Job pentru tineri // Rețeaua Națională LEADER angajează specialist/ă PR și comunicare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + five =