Job // Oficiul FES Moldova angajează coordonator de program


coordonator de program fes moldova

Oficiul Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) din Republica Moldova caută un coordonator de program pentru programul său privind politicile sociale și cooperarea sindicală.

Înființată în 1925, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) este o organizație non-profit și cea mai veche fundație politică germană, angajată în ideile și valorile democrației sociale, al cărei scop este promovarea principiilor și fundamentelor democrației, păcii, internaționale înțelegere și cooperare.

Persoana selectată în calitate de oordonator de program, va fi responsabilă pentru coordonarea activităților FES în domeniul dialogului social, al forței de muncă (sindicate și parteneri), politici sociale / muncii, programe de formare în domeniile menționate mai sus, cooperare în cadrul programului sindical regional FES.

Coordonatorul programului, ca rezultat al activităților organizației, va proiecta propuneri de proiecte pentru lucrările viitoare în domeniile date și va fi responsabil pentru toate aspectele administrative și logistice conexe ale acestei lucrări. În plus, va lucra în strânsă cooperare cu echipa FES pentru a contribui la implementarea programului FES în Moldova.

Data de începere: de preferință 1 aprilie 2020 
Locație: Chișinău 
Durata: aprilie 2022, cu posibilitatea prelungirii contractului de muncă.

Solicitanții ar trebui să corespundă următoarelor cerințe: 

 • Licență universitară / universitară, de preferință în științe sociale, științe politice, administrație publică, economie sau alte domenii conexe; 
 • Cel puțin trei ani de experiență de lucru în managementul / coordonarea programelor în domeniul social sau conexe sau în dezvoltarea programelor sociale; 
 • O cunoaștere solidă a relațiilor industriale și a structurilor sindicale din Republica Moldova ar fi un avantaj suplimentar; 
 • O bună înțelegere a proiectării și dezvoltării analitice a proiectului; 
 • Abilități puternice de analiză, redactare și comunicare; 
 • Abilități interpersonale și interculturale excelente; 
 • Abilități organizaționale bune cu capacitatea de multitasking; 
 • Experiențe bune cu social media și activități de comunicare; 
 • Capacitatea de a lucra independent, precum și în echipă; 
 • Stăpânirea bună a limbii engleze, atât în ​​scris cât și în vorbire; cunoașterea limbii germane ar fi un atu. 

Cum se aplică: 

Acte necesare:

 • CV cu două referințe, inclusiv date de contact. 
 • Scrisoarea de motivație (se va lua în considerare relevanță pentru post) totodată, organizatorii vă îndeamnă să răspundeți în scrisoare, la următoarele întrebări: 1. Care este înțelegerea dvs. despre rolul sindicatelor și care sunt, în opinia dumneavoastră, principalele provocări ale sindicatelor din Moldova? 2. Care ar trebui să fie, în opinia dumneavoastră, prioritățile de reformă ale Moldovei în domeniul social?

Scrisoarea de motivație nu poate depăși 2 pagini. 

Puteți trimite cererea dvs. pentru funcția de coordonator de program, către Juliane Schulte, reprezentanta FES în România și Republica Moldova, la adresa fes@fes-moldova.org, până cel târziu pe 24 februarie 2020. Vă confirmăm primirea cererii dvs. prin e-mail.

Doar candidații preselectați vor fi invitați la un interviu.

Descoperă mai multe oferte de job, în categoria Profesional!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții ASEM pot studia gratuit limba italiană
Next Tinerii activi se pot implica în cadrul proiectul ecologic URBAN REMEDY
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − fourteen =