Alege-ți un program perfect de învățare şi continuă-ți studiile online


Închiderea şcolilor ne-a surprins pe toți cu mult timp liber. Primele zile, nu puteam fi mai bucuroşi. Acum însă, mulți se regăsesc chiar fiindu-le dor de locul în care îşi petreceau mai tot timpul. Nu-ți fă griji, însă! Cu ajutorul a unui program din aceste 4, nu numai vei găsi învățatul mult mai interesant, dar şi vei dobândi nenumărate abilități ce le vei putea pune în practică cât de curând.

See the source image

99math

Cu ajutorul acestui program, elevii îşi vor putea testa abilitățile la matematică. Fie că eşti profesor, părinte sau student, 99math va sta la dispoziția ta.

See the source image

Odată ce îți creezi un cont de 99math, poți alege tema pe care o vei exersa. Ai la dispoziție adunarea, scăderea, îmuțirea, împărțirea sau exerciție de convertire a unităților de măsurare (lungime, arie, volum, greutate). După cei îți alegi şi nivelul de dificultate, eşti liber să joci cu prietenii, sau de unul singur. Cu o diversitate largă de opțiuni, crearea jocului educativ perfect îți stă la picioare.

Lingvist

Lingvist este alegerea perfectă pentru cei ce învață limbi străine. Accesibil pe orice tip de dispozitiv, Lingvist invită toți doritorii să continue studierea limbilor străine după propriul program şi orar. Pe acest site, ai ocazia să monitorizezi progresul şi activitatea studenților.

See the source image

Creează-ți chiar acum un cont şi începe să înveți rusa, spaniola, franceza sau germana, fie că eşti începător, sau ai deja un nivel avansat de cunoaştere a limbii. Ligvist oferă chiar şi sfaturi ce țin de însuşirea materialului mai uşor.

See the source image

Clanbeat

Într-o lume în care toată lumea are cont de social media, activitățile afară sau cele de team building devin încetul cu încetul uitate. Iată însă cum să transformi o întâlnire plictisitoare într-o adunare de prieteni. Transformă-ți grupul într-o a doua familie cu Clanbeat – o platformă destinată regăsirii de sine, descoperirii propriilor pasiuni, şi atingerii scopurilor.

See the source image

De la simplii colegi la prieteni dragi – Clanbeat e un program ce ajută la integrarea persoanelor într-un colectiv. Pe lângă consolidarea relațiilor între oameni, Clanbeat pune la dispoziție şi bloguri, din care participanții pot afla multe lucruri noi şi folositoare.

See the source image

Tutor.id

Dacă studierea de sine stătător nu merge pentru tine, Tutor.id îți pune la dispoziție tutori care te pot ajuta la în însuşirea materiei.

See the source image

Începe-ți lecțiile online în doar trei paşi. Caută-ți subiectul de studiu dintre cele 200 oferite de Tutor.id. Connectează-te cu tutorul perfet pentru tine – pe care îl poți găsi bazându-te pe teme, limbi, accesibilitate, experiență şi costuri.

Alte site-uri pe care le poți vizita pentru lecții online:

Reporter: Daniela Panico

Mai multe recomandări si sfaturi găsesti în categoria Biblioteca.

Previous Webinarii săptămânale gratuite despre cum să facem față incertitudinii și stresului
Next Conferința Ruby Wine se va desfășura online
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *