Master parenting: atelier pentru părinți dedicați


Academia Părinților de Invidiat lansează atelierul „Master parenting” pentru părinți. În cadrul atelierului se vor analiza problemele cu care se confruntă părintele în creșterea și educarea copilului său.

Comportamente care irită, neînțelegerea între părinte și copil, ce este greșit și cum poți schimba asta, care este stilul tău de parenting (cu bune și cu rele) – toate vor fi analizate în cadrul atelierului.

Vei primi soluții personalizate pe care să le implementezi la tine acasă. La fel, vei beneficia de o evaluare pentru a identifica exact carențele în modul tău de educare a copilului. Apoi, vei beneficia de o strategie anume pentru cazul tău, ca să poți schimba spre bine relația cu propriul copil.

Atelierul va fi condus de specialiaști cu experiență vastă în domeniu și va consta din cinci întâlniri (o dată pe săptămână), în fiecare vineri, la ora 18.00. Întâlnirea va dura două ore și se va desfășura cu prezență fizică la Academia Părinților de Invidiat din or. Chișinău, str. Grigore Vieru 9.
Numărul maxim de participanți este de 8 părinți.

Pentru înregistrare în cadrul atelierului „Master parenting completează ACEST FORMULAR.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Text – Alexandra-Luiza Popov, redactor youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de fotografie „Cum arată pacea?” pentru copii de până la 14 ani
Next Tekwill Academy te invită la un atelier online gratuit de PostgreSQL
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =