Învăță să editezi materiale video și foto, participând la proiectul „inVision”

AISEC, Tineri, inVision

Mișcarea de tineret AIESEC în Chișinău te provoacă să-ți petreci o lună din vară util, învățând să editezi materiale video și foto alături de trainer iscusiți, membri AIESEC și tineri internaționali din 5 țări diferite.

inVision este un proiect nou, marca AIESEC în Chișinău, care își propune să  învețe tinerii din Moldova cum să filmezi și să editezi un video, și în același timp să crească nivelul de conștientizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, setate de către Națiunile Unite.

Începând cu luna iulie, 40 de tineri, printre care și 10 tineri din străinătate vor benefcia de un curs de montare a video-urilor prin care vor trebui să reflecte unul din Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă. Prioritare vor fi ODD-urile: 4. Educație de calitate și 8. Locuri decente de muncă și dezvoltare economică.

Participanții vor fi grupați în 10 echipe, iar la sfârșit de proiect fiecare echipă va trebuie să-ți prezinte propriul filmuleț, care va fi publicat și promovat pe pagina AIESEC.

Fiecare participant va avea ocazia să învețe sau să-și performeze abilitățile de filmare și montare video de la specialiști în domeniu, iar, mai apoi, să creeze de sine stătător materiale foto și video care vor fi plasate pe diferite canale media.

Cursul este gratuit și va dura timp de patru săptămâni, începând cu 1 iulie și este orientat către tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani. Unicele cerințe sunt entuziasmul și dorința de a te implica, restul este asigurat. Formularul de aplicare îl găsești aici și va fi deschis până pe 27 iunie.

Proiectul inVision este susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și este un proiect pilot marca AIESEC în Chișinău – unul dintre cele mai active ONG-uri din țară.

Previous Pregătește-te de viața studențească și urmează cursuri de vară la West Summer University în Timișoara
Next S-au deschis înscrierile la Forumul Intercultural "Cultura dincolo de graniţe şi timpuri"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *