Pregătește-te de viața studențească și urmează cursuri de vară la West Summer University în Timișoara

OSUT, oportunităţi pentru tineri, West Summer University, Timişoara

West Summer University este un proiect desfășurat de către Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara cu parteneriatul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara, iar anul acesta ajunge la ediția a VIII-a.

Scopul proiectului este de a promova învâțâmântul superior în vederea prevenirii abandonului școlar în rândul elevilor de liceu. Pe parcursul celor 2 săptămâni, elevii vor participa la cursuri, seminare și laboratoare reprezentative anului I de studiu în cadrul facultății alese de ei prin formularul de înscriere.

Elevii pot alege una din cele 11 facultăți ale Universității de Vest din Timișoara, adică Facultatea de Arte și Design, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie, Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Fizică, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Muzică și Teatru, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Facultatea de Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării.

Pe lângă programul de educație formală oferit, West Summer University are și o componentă educațională nonformală prin intermediul căreia participanții pot lua parte la workshopuri de formare pe diferite teme, vor fi implicați în diferite jocuri de cunoaștere, tururi ale orașului/facultății.

Perioada de desfășurare a proiectului de anul acesta este intervalul 28 iulie – 8 august 2018, iar termenul limită pentru înscrieri este 15 iunie.

Formularul de înscriere îl găsiți aici  iar pentru noutăți urmăriți pagina de facebook West Summer University.

­

DATE DE CONTACT:

Gabriela – Ștefania Barna                                                 Robert M. Sebeși

Press Officer                                                                   Coordonator General

wsu@osut.ro                                                                   robert@osut.ro

0726 962 508                                                                  0721 277 248

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) este singura organizaţie sindical-studenţească constituită la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara și are o experienţă de peste 27 ani, fapt ce o face cea mai reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară.

Scopul OSUT este acela de a reprezenta interesele comune ale studenților și de a stimula participarea acestora la actul educațional, la viața socială, economică și culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă toamna aceasta la TCP Forum, dedicat antreprenoriatului social, care va avea loc la Budapesta
Next Învăță să editezi materiale video și foto, participând la proiectul „inVision”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *