Eveniment de recrutare in cadrul răspunsului de urgență al ONU #Ucraina


Organizațiile internaționale au nevoie de talente pentru a ajuta refugiații și migranții din Ucraina. Eveniment de recrutare online: 17 mai 2022, 11.00 am – 01.00 pm CET.

Pe 17 mai, Global Careers va lansa o serie de evenimente cu scopul de a introduce posibilitățile de recrutare pentru a ajuta refugiații și migranții din Ucraina.

În cadrul acestor prime evenimente de recrutare, accentul va fi pus pe locuri de muncă și oportunități din Ungaria, Moldova, Polonia, România, Slovacia și Cehia.

Profilul candidaților.
Studii în: psihologie, comunicare, jurnalism, științe politice, științe sociale, relații internaționale.
Dacă aveți și/sau experiență profesională relevantă, aceasta este șansa dvs. de a descoperi o gama largă de cariere oferite de organizații internaționale din sectorul public.

În timpul evenimentului, veți avea ocazia să vorbiți unu-la-unu cu profesioniști angajați și manageri de linie din diverse discipline. Astfel veți discuta despre următoarea mutare a dvs. în carieră – totul prin computer, smartphone sau tabletă și, în întregime gratuit.

Aceasta este șansa dvs. de a construi un nou viitor dinamic și interesant. Locurile sunt limitate – așa că, vă rugăm să vă asigurați înregistrarea cât mai curând posibil.

Vă puteți înregistra pentru participare la eveniment aici.

Voluntarii ONU primesc diferite tipuri de beneficii și alocații. Acestea sunt considerate rambursări la nivelul determinat pentru a le asigura siguranța, securitatea și întreținerea, în conformitate cu standardele Națiunilor Unite. Vă rugăm să verificați calculatorul online pentru a vedea beneficiile menționate.

CE PROFILE SE CAUTĂ ÎN MOLDOVA:

 1. Admin & Finance Associate
 • Scurtă descriere a rolului:
  • Veți programa săptămânal întâlniri conform programelor și nevoilor.
  • Veți asista la pregătirea rapoartelor de progres financiar și tehnic către donatori.
  • Veți examina tranzacțiile financiare și bugetare pentru conformitate și în limitele autorității delegate a titularului poziției.
 1. Consilier personalului de urgență
 • Scurtă descriere a rolului:
  • Veți efectua evaluări permanente ale stării psihosociale și ale nevoilor pentru a identifica factorii de stres majori cu care se confruntă membrii personalului OMS în timpul desfășurării acestora.
  • Veți oferi sprijin psihosocial sensibil din punct de vedere cultural prin consiliere individuală și de grup pentru membrii personalului și membrii familiei lor.
  • Veți sfătui managementul cu privire la strategiile și activitățile de atenuare a stresului pentru a spori bunăstarea membrilor personalului și a consultanților
 1. Ofițer de suport psihosocial (4 poziții)
 • Scurtă descriere a rolului:
  • Veți oferi suport psihosocial beneficiarilor.
  • Veți desfășura activități de animație care pot include terapie prin artă, activități în aer liber și sportive, jocuri de societate, vizionarea filmelor etc.
  • Veți oferi sprijin pentru informații și trimitere către servicii medicale sau de asistență (de ex. Servicii de sănătate, Centre pentru tineret, linii de asistență etc.)

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md

                

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs ARTICO: „Graphic Design Photoshop Contest”
Next EU Tech Days în Cahul: experți internaționali în educație, summitul afacerilor locale și expoziție de roboți și tehnologii
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =