Programul “Pare 1+1” te ajută să începi o afacere în țara ta cu banii obținuți în străinătate


Îți dorești să revii acasă după mai mulți ani de muncă peste hotarele țării și să inițiezi o afacere? Programul ODIMM Pare 1+1 îți oferă posibilitate reală să o faci la tine acasă.

Migrația mai rămâne preocuparea cetățenilor, dar și a instituțiilor abilitate de a o opri. ODIMM, prin Programul de Atragere a Remitențelor în Economie (PARE 1+1), propune șansa unui viitor acasă pentru persoanele interesate să revină din străinătate și să inițieze o afacere. 

Acest proiect poate fi o reabilitare financiară pentru cei care nu își mai doresc să fie angajatul cuiva, ci au intenția să-și gestioneze afacerea, fiind propriul său șef. E momentul să reveniți cu experiența acumulată pentru a investi în potențialul uman și practic al vostru. Aceasta, v-ar asigura un venit considerabil, iar țării – o creștere constantă a economiei.

Guvernul a creat programul “PARE 1+1” pentru a oferi celor care muncesc peste hotare șansa unui viitor acasă!

Începe afacerea ta din banii munciți peste hotare, iar statul îți oferă un ajutor de până la 250 mii lei. Pentru fiecare leu investit, investeşte şi ODIMM. E șansa prin care poți investi eforturile din străinătate și să devii propriul șef la tine acasă. Informează-te și crează-ți propriul plan de afaceri, iar ODIMM te va susține în toate etapele programului. 

Până astăzi, au fost finanțate peste 1400 de afaceri și sute de persoane au devenit proprietari la ei acasă, pentru un viitor mai bun. 

Accesează următorul site şi contactele de mai jos pentru a te înscrie în Programul ,,PARE 1+1”: https://odimm.md/ro/pare

Contacte

Adresa: Bd. Ştefan cel Mare și Sfânt  Nr. 134, et. 3

Telefon: 022 22 50 01; 022 21 16 48; 022 21 16 73

E-mailoffice@odimm.md

Persoane de contact: Daniela Dascaliuc, Ludmila Crăciun, Aliona Volcov, Ecaterina Jechel, Alina Ghilaș

Află mai multe despre alte programe ODIMM aici.

Acest articol a fost creat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Experiența tinerilor muzicieni moldoveni #2 Află de la Dan-Iulian Druțac ce e cel mai complicat în meseria de instrumentist
Next Social Media Manager la cotidianul.md
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 12 =