AUF lansează un apel internațional pentru susținerea proiectelor studenților


apel internațional de finanțare pentru tineri

AUF lansează un apel internațional pentru proiecte care să sprijine inițiativele studenților, inginerilor studenți și tinerilor cercetători legate de pandemie. 

Orice inițiativă cu impact tehnologic, economic și / sau social care poate fi evaluată pe termen foarte scurt este eligibilă. Un fond excepțional de 500.000 de euro este dedicat acestui apel internațional. Pot fi finanțate proiecte mici de la 10.000 de euro, până la 50.000 de euro. Apelul este deschis până pe 3 mai 2020.

Ca răspuns la pandemia COVID-19 cu care se confruntă întreaga lume, Agence universitaire de la Francophonie (AUF), fidelă valorilor sale de solidaritate și împărtășire, a implementat un vast plan de acțiune   pentru a unităților sale  membre  și a partenerilor săi. Printre acțiunile planificate (Axa IV – Acțiunea 10), AUF lansează un apel internațional excepțional pentru proiecte cu un proces accelerat și simplificat de depunere, evaluare și selecție.

Acest apel este destinat să sprijine numeroasele inițiative legate de pandemie care apar într-un spațiu universitar foarte receptiv, ingenios și responsabil, care se bazează pe rețele de colaborare, în special, de studenți, profesori, cercetători. creativ și inovator.

Obiectivul este de a spori contribuția universităților membre AUF la dezvoltarea de soluții cu impact tehnologic și / sau social imediat pentru a ajuta sistemele de sănătate și populațiile să facă față dificultăților cauzate de pandemia COVID-19.

Orice inițiativă cu impact tehnologic, economic și / sau social care poate fi evaluată pe termen foarte scurt este eligibilă. De exemplu (listă non-exhaustivă):

  • Producerea de materiale esențiale pentru îngrijirea, protecția sau prevenirea riscurilor pentru sănătate (măști, mănuși, dezinfectanți, respiratori, tampoane etc.),
  • Acțiuni de sănătate publică,
  • Dezvoltarea aplicațiilor,
  • Dezvoltarea instrumentelor de sprijin pentru decizii,
  • Comunicarea și sensibilizarea cu privire la prevenirea riscurilor pentru sănătate,
  • Ajutor pentru persoane vulnerabile sau izolate,
  • Prevenirea impactului psihologic sau socio-economic al crizei de sănătate,
  • Combaterea violenței împotriva femeilor și copiilor în timpul închisorii.

Bugetul acordat:

AUF acordă 500.000 de euro acestui apel. Proiectele care urmează să fie depuse, sunt împărțite în 2 categorii:

  • Proiecte din categoria A (proiecte cu impact tehnologic, economic și / sau social cu efect imediat) 10.000-20.000 euro;
  • Proiecte din categoria B (proiect excepțional cu impact mare sau deosebit de inovator, cu o dimensiune interregională sau internațională): până la 50.000 de euro.

Termenul limită de depunere a cererilor este 3 mai 2020.

Pentru a accesa întregul apel pentru proiecte (pdf):

Pentru a descărca formularul de cerere: faceți clic aici.

Formularul trebuie completat în limba franceză. Cu toate acestea, limba engleză va fi acceptată cu condiția ca un rezumat al proiectului să fie oferit în franceză.

Formularul trebuie completat în limba franceză. Cu toate acestea, limba engleză va fi acceptată cu condiția ca un rezumat al proiectului propus în franceză.

Pentru a trimite proiectul:  https://formulaires.auf.org  (înregistrare gratuită înainte).

Orice solicitare de clarificare poate fi trimisă la următoarea adresă până marți, 28 aprilie, la 12 noiembrie (ora Parisului):  [email protected].

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cunoaște istoria lui Andrei Bolocan la o nouă ediție Storytelling, Artico
Next De Paște, 100 de familii social-vulnerabile au beneficiat de peste 3000 kg de produse
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 2 =