Topul albumelor ce au adus un impact cultural enorm în muzica anului 2020 până acum


Încă din cele mai străvechi timpuri, muzica a reușit să îmblânzească sufletele oamenilor, ajutându-i să-și creeze o conexiune cu aura lor interioară. Astfel cu anii aceasta a evoluat devenind un element principal în societatea noastră de toate zilele. 

Cu toate că au trecut mulți ani de la apariția primului gen de muzică, bazele acesteia încă mai domină în viețile noastre. Muzica nu numai că a devenit pentru oameni un lăcaș “sfânt” unde ar putea să-și recreeze sufletul, dar și un cod cu anumite îndrumări folositoare. 

Muzica și impactul ei asupra vieții noastre

Studiul istoriei muzicii universale și autohtone este considerat fundamental în însușirea și înțelegerea principalelor stiluri muzicale; în crearea și îmbogățirea culturii artistice teoretice și practice. Alături de celelalte discipline muzicale, studiul istoriei muzicii are un caracter informative; ne îndrumă în acumularea unor noi cunoștințe formative. 

Cunoașterea epocilor, perioadelor, etapelor, stilurilor muzicii universale, îndeosebi europene și românești, creează tânărului interpret posibilitatea de a distinge trăsături esențiale; valori ori nonvalori în cadrul fenomenului muzical istoric și actual.

1. Yummy – Justin Bieber

Yummy este primul disc al cântărețului canadian Justin Bieber după trei ani de inactivitate. Piesa a fost scrisă de Bieber și de alți cinci scriitori: Ashley Boyd, Daniel Hackett, Jason “Poo Bear” Boyd, Leon Hlabathi și Sasha Sitora. Conținutul liric al piesei este destul de repetitiv; Bieber folosește termenul „yummy” pentru a o descrie pe soția sa – Hayley Bieber

Cu toate acestea, cântecul a primit opinii foarte diferite din partea jurnalelor; de exemplu: Bryan Rolli de la “Forbes” a numit refrenul piesei drept “seducător”, dar și “lipsit de sens”; în timp ce Rania Aniftos din “Billboard Magazine” spunea că Yummy a readus “flirtul Bieber pe care l-am ratat și l-am așteptat”. Cu toate acestea, piesa a ajuns la inimile fanilor cu zâmbetele pe buze.

2. Rare – Selena Gomez

Rare este cel de-al treilea album de studio solo al cântăreței americane Selena Gomez. A fost lansat pe 10 ianuarie 2020, prin Interscope Records. În calitate de producător executiv, Gomez a lucrat cu o serie de producători; printre care Ian Kirkpatrick, Mike Dean, Jason Evigan, Finneas, Mattman & Robin, Sir Nolan, The Monsters and the Strangerz și David Pramik. 

Gomez a declarat că acest album este jurnalul său din ultimii ani la care a lucrat foarte mult timp. Artista a recunoscut că albumul conține date personale trăite în trecut alături de fostul partener. Selena a declarat într-un interviu că datorită noului album aceasta și-a putut împărtăși propria viziune asupra relațiilor din zilele de astăzi.

3. After Hours – The Weekend

After Hours este al patrulea album de studio al cântărețuluii canadian The Weeknd. Albumul a fost lansat de XO și Republic Records pe 20 martie 2020. Proiectul a fost susținut de trei single-uri: “Heartless”, “Blind Lights” și “In Your Eyes”. Cele trei piese, după cum a spus artistul, au fost compuse pe parcursul unor evenimente din viața acestuia.

After Hours este primul album de studio al The Weeknd fără artiști în plus. De asemenea, albumul vine și cu un nou aspect înfricoșător pentru Abel Tesfaye. Pe coperta frontală a LP, artistul în vârstă de 29 de ani poartă un costum roșu adaptat; și se pare că a suferit o lovitură severă care i-a lăsat nasul și dinții roșii și sângeroși.

Reporter: Evelina Ciutac

Mai multe recomandări și sfaturi găsești în categoria Biblioteca.

Previous Job // Agenţia de publicitate Publicis Moldova angajează Contabil
Next Job // Skat Consulting caută expert guvernare locală și manager de proiect
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *