Participă la Summit-ul Perspectiva Femeilor în IT, care va avea loc toamna aceasta, la Varșovia

Summit, Varșovia, Polonia, Femeile în IT, IT

Foto simbol: microsoft.com

Toamna aceasta, la Varșovia, Polonia, va avea loc Summit-ul Perspectiva Femeilor în IT. 

Summit-ul se va desfășura în perioada 26-28 noiembrie 2018 și, potrivit organizatorilor, va fi primul eveniment din Europa Centrală și de Est și din Asia Centrală (CEE și CA), adresat studentelor, profesionistelor și cercetătoarelor din IT.

Scopul summit-ului este de a crea un spațiu care să ofere posibilitatea femeilor să-și dezvolte talentele în tehnologiile informaționale precum și de a promova Polonia ca un loc pentru a obține o educație excelentă în IT.

Participantele vor avea ocazia să asculte discursurile managerilor celor mai mari companii de IT din lume, să-și actualizeze cunoștințele științifice și tehnice și să obțină instrumentele necesare dezvoltării propriei cariere profesionale.

De asemenea, aici va avea loc un târg de cariere în domeniul tehnologiei, destinat studenților.

Invitata specială a evenimentului va fi Mariya Gabriel, comisarul european pentru economie digitală și societate.

În total, vor fi 100 de vorbitori și tot atâtea sesiuni plenare și ateliere de lucru, precum și câteva evenimente secundare, inclusiv o dezbatere privind competențele IT pe viitoarea piață a muncii, o reuniune a rectorilor de sex feminin din Europa și Asia (EWORA) și evenimente binevenite pentru participanții organizați de cele mai mari companii de tehnologie din lume.

Puteți să vă înregistrați până pe data de 22 iulie 2018. Mai multe detalii despre eveniment și formularul de înregistrare găsiți AICI.

“Perspektywy Women in Tech Summit Warsaw 2018” este organizată de Fundația Educațională Perspektywy în parteneriat cu IEEE – cea mai mare asociație de inginerie din lume și cu companii de tehnologie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Students Fashion Show! Vino la Tekwill să vezi 19 colecții vestimentare ale absolvenților UTM din acest an
Next Cunoaşte Moldova// Locuri ce merită de vizitat în localitatea Varnița
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − three =