Programe de studii şi oportunităţi de angajare pentru tineri: Vino la Ziua Învățământului Dual!


programe de studii oportunitati de angajare

Instituții de Învățământ Profesional Tehnic din regiunile centru și nord ale țării, împreună cu întreprinderi partenere în sistemul de învățământ dual, vor prezenta programe de studii și oportunitățile de dezvoltare profesională și de angajare pentru tineri.

Ediția din Chișinău va fi organizată sub forma unei expoziții cu ateliere informative și interactive pentru tineri despre programe de studii şi lucruri educative.

Astfel, toți vizitatorii evenimentului sunt invitați, fie că sunt iubitorii de roboți și jocuri la calculator, curioși de a cunoaște secretele electricienilor și montatorilor, bucătarilor sau a cofetarilor. Cea de-a patra ediție a ZÎD va fi organizată sub forma a 19 ateliere informative și distractive, iar pentru implicare activă la fiecare dintre ele, elevii vor primi cartonașe câștigătoare.

Vino pe 23 noiembrie, la Moldexpo, începând cu ora 11:00, pentru a participa la Ziua Învăţământului Dual, iar cei mai harnici vânătorii de ateliere vor participa la tombolă și au șansa să câștige premii de invidiat.

Campania Înveți. Muncești. Câștigi! a fost lansată în luna mai 2018, și are scopul de informare pe scară largă a tinerilor despre oportunitatea și avantajele învățământului dual. Aceasta este implementată de MECC, cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, în cadrul Proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, finanțat de către Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Află mai multe detalii despre programe de studii şi oportunităţi de dezvoltare personală din cadrul evenimentului, accesând link-ul: https://www.facebook.com/events/430645897634827/.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous O ședință de relaxare și mediație: Eu sunt Energie vie
Next Vino la un concert de muzică electronică: Electronic Music Educational Collaboration
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 7 =