Vino la „Moldova Business Week” și fii printre cei 1000 de lideri din lumea afacerilor

moldova business week 2018, chisinau 2018, afaceri moldova, conferinta

Ce ingrediente transformă Republica Moldova într-o destinație atractivă pentru investiții și o piață competitivă la nivel regional? „Moldova Business Week 2018” oferă nu doar răspunsuri, dar și numeroase oportunități de dezvoltare.

Aflat la cea de-a V-a ediție, „Moldova Business Week” reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export. Evenimentul este o platformă anuală destinată schimbului de informații și bunelor practici în vederea implementării politicilor pentru dezvoltarea economică a țării, precum și prezentarea tendințelor globale la care Republica Moldova se aliniază.

Moldova Business Week 2018” urmează să fortifice eforturile Guvernului Republicii Moldova de sprijinire a business-ului și dezvoltare a unui climat investițional atractiv pentru comunitatea de afaceri națională și internațională.

Ediția din acest an va oferi continuitate parteneriatelor existente, făcând față noilor provocări în contextul conectivității globale și valorificării poziției geografice strategice a Republicii Moldova drept o punte dintre Vest și Est. Prin urmare, dacă doriți să obțineți acces la piața euro-asiatică, să vă optimizați costurile de operare, să identificați forță de muncă calificată la salarii competitive, atunci Moldova este pregătită să răspundă cerințelor dumneavoastră.

Participanții și oaspeții conferinței, peste 1000 de lideri în domeniu, sunt invitați să devină ambasadorii Republicii Moldova în lumea afacerilor internaționale.

Pentru a participa la eveniment, înregistrează-te la www.mbw.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la balul bobocilor şi donează pentru o casă de copii
Next Ambasada Germană te invită la Ziua Sfântului Martin, sărbătoarea lampioanelor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + four =