De Halloween vino la Shopping MallDova și bucură-te de cea mai așteptată sărbătoare a toamnei

halloween, shoping malldova, divertisment, petrecere, premii

De Halloween, Shopping MallDova este „bântuit” de fantome. Vino să descoperi lumea personajelor ciudate acolo.

Cea mai așteptată sărbătoare a toamnei – Halloween – revine la Shopping MallDova și în acest an. Ediția aniversară, dedicată celor 10 ani de existență a Centrului Comercial, devine mult mai înfiorătoare și cu premii generoase pentru cei care vor avea curajul să vină la întâlnire cu cele mai malefice personaje din întreaga lume.

Fiorii distracției ai celei mai înfricoșătoare petreceri de Halloween vor fi simțiți de toți vizitatorii care vor călca pragul centrului comercial începând cu data de 22 octombrie. Pentru amintiri frumoase pe care le vei păstra ani buni, nu ezita să faci poze cu personajele noastre originale expuse la parter, indiferent dacă sunt hidoase sau haioase, dar extrem de prietenoase.

Dacă îți plac provocările, ai imaginația bogată și știi cum să ne surprinzi cu cea mai originală mască, costumație „de speriat” sau machiaj haios, vino, alături de gașca ta de prieteni, la singurul centru comercial de nivel european din țară pentru a dezlănțui spiritele în seara de 31 octombrie. 

Petrecerea „monstruoasă” va începe la ora 18.00, atunci când spiridușii vor înfrunta vrăjitoarele înfricoșătoare, vampirii, pirații, monștrii fioroși, stafiile și te vor ademeni să intri și tu în jocul lor.

Vei descoperi surprizele Halloween-ului, pregătite cu multă inspirație de Shopping MallDova, iar persoanele care vor purta cele mai îndrăznețe ținute, scary sau nostime, vor fi premiate.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous A fost lansată Săptămâna Internațională de Prevenire a Intoxicațiilor cu Plumb. Vezi ce activități se vor desfășura
Next CNTM angajează un/o coordonator(oare) Outreach în cadrul proiectului „U-Report Moldova”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =